Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η έκτη season του Game of Thrones τελείωσε πριν λίγο καιρό και πραγματικά μας άφησε στο σημείο που πολλοί από εμάς περιμέναμε πως και πως να δούμε από την αρχή της σειράς. Η Daenerys επιτέλους ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι της για την κατάκτηση του θρόνου του Westeros και ο Χειμώνας είναι πλέον εδώ. Έχει όμως αυτό το γεγονός επίπτωση στα γυρίσματα της σειράς;

Η Season 7 του Game of Thrones θα καθυστερήσει!

Όπως δείχνουν τα πράγματα έχει, καθώς οι δημιουργοί ανακοίνωσαν πως η έβδομη season της σειράς θα καθυστερήσει να προβληθεί, πιο μετά δηλαδή από τον Απρίλιο που έχουμε συνηθίσει. Ο λόγος είναι πως επειδή στη σειρά έχει έρθει ο Χειμώνας, θα πρέπει να περιμένουν να χειμωνιάσει και στην πραγματικότητα για να πραγματοποιήσουν εξωτερικά γυρίσματα τα οποία θα είναι αρκετά.

Η Season 7 του Game of Thrones θα καθυστερήσει!

Υπενθυμίζουμε πως η έβδομη season του Game of Thrones θα είναι η πρώτη που το πιο πιθανό θα έχει λιγότερα επεισόδια από όλες τις άλλες (επτά το πιο πιθανόν), οπότε μια προβολή αργότερα του Απρίλη είναι κάτι απόλυτα λογικό, δεδομένου ότι η παραγωγή πλέον έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar