Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Το 2017 είναι εδώ και μαζί του φέρνει ένα σωρό ενδιαφέρουσες ταινίες και η αλήθεια είναι πως όλοι θα ευχόμασταν να είχαμε τη δυνατότητα να τις δούμε όλες στον κινηματογράφο. Όπως θα δείτε παρακάτω ο Ιανουάριος είναι εδώ να μας προσφέρει πολλές προτάσεις ταινιών για όλα τα γούστα, που πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσετε στο σινεμά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

1) Assassin’s Creed – 5 Ιανουαρίου

Το πασίγνωστο video game Assassin’s Creed έρχεται επιτέλους στον κινηματογράφο! Με τον ταλαντούχο ηθοποιό Michael Fassbender στο ρόλο του μεγάλου δολοφόνου και με μικροδιαφορές στη πλοκή από το video game, το «Assassin’s Creed» εξιστορεί την περιπέτεια του Callum Lynch, ο οποίος αφού ανακαλύπτει πως ο πρόγονος του Aguilar που ζούσε τον 15ο αιώνα στην Ισπανία ανήκε σε μια μυστική οργάνωση δολοφόνων, θα χρησιμοποιήσει μια επαναστατική μηχανή που θα τον κάνει να ζήσει τις αναμνήσεις του προγόνου του, με σκοπό να αποκτήσει τις δεξιότητές του και να αντιμετωπίσει τους Templars του σήμερα.

Διάρκεια : 115 Λεπτά

2) Jackie – 5 Ιανουαρίου

Η αληθινή ιστορία της συζύγου του Προέδρου της Αμερικής John F. Kennedy, Jackie Kennedy. Η ταινία μας παρουσιάζει τις επόμενες μέρες της Jackie μετά τη δολοφονία του άντρα της και το πως πρέπει να ετοιμάσει τα πράγματα για τη χώρα και κυρίως τον εαυτό της για αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν. Με πρωταγωνίστρια την Natalie Portman στο ρόλο της μεγάλης κυρίας, η οποία όπως δείχνουν οι προβλέψεις θα έχει και υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου!

Διάρκεια: 100 Λεπτά

3) Nocturnal Animals (Νυκτόβια Πλάσματα) – 5 Ιανουαρίου

Η Susan Morrow (Amy Adams) είναι μια δυστυχισμένη γυναίκα που ζει μια απόμακρη σχέση με τον σύζυγό της Hutton (Armie Hammer). Όλα όμως θα αλλάξουν για εκείνη όταν αποφασίσει να διαβάσει το μυθιστόρημα του πρώην άντρα της, Tony (Jake Gyllenhaal), με τίτλο «Νυχτόβια Πλάσματα» και πάθει εμμονή μαζί του. Με αρκετά εντυπωσιακό cast, το Nocturnal Animals αποτελεί ένα ερωτικό δράμα που θα τραβήξει σίγουρα πολλά βλέμματα!

Διάρκεια: 117 Λεπτά

4) Silence (Σιωπή) – 5 Ιανουαρίου

Ο Martin Scorsese επιστρέφει με τη νέα του ταινία με τίτλο «Σιωπή» και όπως δείχνουν τα πράγματα θα τραβήξει το ενδιαφέρον της Ακαδημίας των Όσκαρ. Η ταινία διαδραματίζεται τον 17ο αιώνα και παρουσιάζει τον  Ιεραπόστολο Rodrigues (Andrew Garfield), ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία με σκοπό να εμψυχώσει τους καταπιεζόμενους χριστιανούς Ιάπωνες, αλλά και να μάθει την αλήθεια πίσω από την αποστασία του προκάτοχού του, Ferreira (Liam Neeson). Εκεί όμως ο Rodrigues θα μάθει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ανακαλύψει και θα έρθει και εκείνος αντιμέτωπος με πολλά ηθικά διλήμματα.

Διάρκεια: 161 Λεπτά

5) The Bye Bye Man – 12 Ιανουαρίου

Τρεις φοιτητές μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι, όπου συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει στόχος της υπερφυσικής οντότητας «The Bye Bye Man». Προσπαθώντας να τον απωθήσουν, οι τρεις νεαροί θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να σωθούν, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσουν μυστική την μάχη τους για επιβίωση – όποιος μάθει την ύπαρξη της οντότητας, θα είναι και το επόμενό της θύμα…

Διάρκεια: 96 Λεπτά

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

1
2
3
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για