Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Σας έλειψε το ξεκαρδιστικό σκιουράκι που πάντα μπλέκει σε τρελές περιπέτειες και προκαλεί απίστευτες καταστροφές; Ο ξεκαρδιστικός Scrat επιστρέφει και αυτή τη φορά η αγάπη και η μανία του για το βελανίδι θα τον εκτοξεύσει στο διάστημα όπου εκεί κάνοντας τα δικά του κόλπα θα προκαλέσει μια σειρά καταστροφικών γεγονότων όπου θα θέσουν τη Γη σε μεγάλο κίνδυνο. Η αγαπημένη τριάδα που περιλαμβάνει το μαμούθ Manny, την τίγρη Diego και..τον Sid (ποτέ δεν κατάλαβα τι ζώο είναι :P), θα πρέπει να εγκαταλείψουν ξανά το σπίτι τους και να ξεκινήσουν μια τρελή περιπέτεια για να επιβιώσουν από τις μεγάλες καταστροφές της Γης.

Γέλιο, περιπέτεια και έντονη συγκίνηση είναι λίγα από τα στοιχεία που μας προσφέρει κάθε συνέχεια του καταπληκτικού animation «Η εποχή των Παγετώνων». Η πέμπτη συνέχεια ονομάζεται «Ice Age: Collision Course» και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της trailer, το οποίο υπόσχεται να μας προσφέρει όλα τα παραπάνω στοιχεία, αλλά και διάφορες εκπλήξεις. Οπότε μικροί και μεγάλοι ετοιμαστείτε, γιατί ο Scrat όπως φαίνεται αυτή τη φορά δεν αστειεύεται καθόλου. Η ταινία θα προβληθεί στην Αμερική στις 22 Ιουλίου.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar