Μετά τις μεγάλες επιτυχίες των ταινιών «Ο Κώδικας Ντα Βίντσι» και «Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι» που έφεραν στα ταμεία 1.24$ δις, ήταν θέμα χρόνου μέχρι να δούμε ξανά στη μεγάλη οθόνη τον καθηγητή και ειδικό στους συμβολισμούς Robert Langdon (Tom Hanks) να λύνει άλλο ένα μεγάλο μυστήριο του κόσμου. Ο λόγος για το ερχόμενο «Inferno» που όπως και οι άλλες δύο ταινίες βασίζεται στη σειρά βιβλίων του συγγραφέα Dan Brown και όπως θα δείτε και στο πρώτο trailer παρακάτω τα πράγματα σοβαρεύουν αρκετά!

Αφού ο καθηγητής Langdon ξυπνά σε ένα ιταλικό εστιατόριο έχοντας αμνησία, θα συνεργαστεί με την γιατρό Sienna Brooks (Felicity Jones) με σκοπό να τον βοηθήσει να βρει την μνήμη του. Σύντομα όμως θα ανακαλύψουν τα σχέδια μιας οργάνωσης για δημιουργία μιας τρομερής πανούκλας που απειλεί να αφανίσει ολόκληρο τον ανθρώπινο πολιτισμό, η οποία συνδέεται άμεσα με τον ίδιο τον Dante. Την σκηνοθεσία της ταινίας την αναλαμβάνει για άλλη μια φορά ο Ron Howard που έκανε εκπληκτική δουλεία στις άλλες δύο ταινίες, ενώ το πρώτο εντυπωσιακό trailer μας βάζει το εξής δίλημμα: Aν είχαμε την επιλογή να πατήσουμε έναν διακόπτη τώρα, ο μισός πληθυσμός του πλανήτη θα αφανιζόταν. Αν όμως δεν τον πατάγαμε, σε εκατό χρόνια θα πέθαινε ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός. Εσείς τι θα επιλέγατε;

Το Inferno θα προβληθεί στις 13 Οκτωβρίου!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar