Η ομάδα του Instagram αποφάσισε να μιμηθεί το δημοφιλές Snapchat, φέρνοντας τη νέα λειτουργία «Ιστορίες» στους πάνω από 500 εκατ. ενεργούς μηνιαίους χρήστες της εφαρμογής.

Αν και η λειτουργία φαίνεται απλή και ξεκάθαρη στη χρήση της, υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία χρήζουν διευκρίνιση.

Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο περιεχόμενο σας το οποίο θα δημοσιεύσετε στο Instagram.

Πώς δημοσιεύω μια Instagram Ιστορία;

Έως τώρα, δημοσιεύατε φωτογραφίες και βίντεο τα οποία αποθηκεύονταν μόνιμα στο προφίλ σας και ήταν ορατά από τους υπόλοιπους χρήστες του Κοινωνικού Δικτύου έως ότου τα διαγράψετε.

Πλέον, μπορείτε να δημοσιεύετε φωτογραφίες και βίντεο ως κομμάτι της καθημερινής ιστορίας σας (σε ξεχωριστό χώρο), περιεχόμενο το οποίο θα είναι ορατό στους υπόλοιπους χρήστες για έως και 24 ώρες από την ώρα δημοσίευσης.

Μια ιστορία μπορεί να διαθέτει από μία δημοσίευση έως όσες επιθυμεί ο χρήστης. Μετά το πέρας των 24 ωρών, η κάθε δημοσίευση διαγράφεται αυτόματα και δεν είναι πλέον διαθέσιμη για προβολή.

Η νέα λειτουργία, λοιπόν, αφορά προσωρινό περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο.

Για να δημοσιεύσετε μια ιστορία:

1. Ανοίξτε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο Instagram εικονίδιοπάνω αριστερά στην αρχική σελίδα της εφαρμογής ή σύρετε με το δάχτυλο σας την οθόνη προς τα δεξιά.

2. Στη συνέχεια, τραβήξτε επί τόπου μια φωτογραφία ή βίντεο, ή σύρετε την οθόνη προς τα κάτω ώστε να επιλέξετε μια φωτογραφία ή βίντεο που τραβήξατε έως και 24 ώρες πριν.

Μάθε τα πάντα για τις Instagram Ιστορίες και τη χρήση τους3. Αφού έχετε έτοιμο το περιεχόμενο σας, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο Instagram εικονίδιοστο πάνω μέρος της οθόνης για να ζωγραφίσετε οπουδήποτε μέσα στη δημοσίευση με διάφορα χρώματα.

4. Μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο Instagram εικονίδιοστο πάνω μέρος της οθόνης για να γράψετε κείμενο οπουδήποτε μέσα στη δημοσίευση. Αν θέλετε, προσθέστε και εικονίδια emoji εφόσον το πληκτρολόγιο σας τα υποστηρίζει. Επίσης, μπορείτε να πιάσετε το κείμενο αφού το εισάγετε και με δύο δάχτυλα να το μεγεθύνετε, να το περιστρέψετε και να το μετακινήσετε.

5. Το βήμα αυτό είναι προαιρετικό, καθώς μέσω του εικονιδίου Instagram εικονίδιοστο κάτω δεξί μέρος της οθόνης μπορείτε να αποθηκεύσετε τη δημοσίευση στη μνήμη της συσκευής σας.

6. Μόλις η δημοσίευση σας είναι έτοιμη να προστεθεί στην ιστορία σας, πατήστε το εικονίδιο Instagram εικονίδιοστο κάτω μέρος και στο κέντρο της οθόνης.

Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία για να προσθέσετε όσες δημοσιεύσεις επιθυμείτε στην ιστορία σας.

Πώς μπορώ να προβάλω μια Instagram ιστορία;

Για να δείτε μια Ιστορία, τη δική σας ή άλλων χρηστών, μπορείτε:

  • Είτε να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα της εφαρμογής και να πατήσετε σε κάποια από τις εικόνες προφίλ όσων ακολουθείτε (ή της δικής σας) στο πάνω μέρος της οθόνης,
  • Είτε να επισκεφθείτε τη σελίδα προφίλ του χρήστη (ή του δικό σας) και να πατήσετε στην εικόνα προφίλ του.

Στην πρώτη περίπτωση εμφανίζονται μονάχα οι ιστορίες όσων χρηστών ακολουθείτε και η δική σας, ενώ στη δεύτερη περίπτωση μπορείτε να δείτε ιστορίες και από χρήστες τους οποίους δεν ακολουθείτε.

Βέβαια, προϋπόθεση για να δείτε την ιστορία ενός χρήστη τον οποίο δεν ακολουθείτε, είναι ο χρήστης αυτός να έχει δημόσιο προφίλ και όχι ιδιωτικό.

Επίσης, προϋπόθεση για να δείτε την ιστορία ενός χρήστη τον οποίο ακολουθείτε, είναι ο χρήστης αυτός να μην έχει επιλέξει να αποκρύψει την ιστορία του από εσάς (περισσότερα παρακάτω για τη διαδικασία).

Κάθε νέα ιστορία θα παρατηρήσετε πως συνοδεύεται από ένα μωβ-πορτοκαλί περίγραμμα γύρω από την εικόνα προφίλ ενός χρήστη, ένδειξη πως δεν την έχετε προβάλει ακόμη.

Τέλος, μπορείτε να προβάλετε κάθε ιστορία όσες φορές επιθυμείτε.

Bonus: Αν και οι Ιστορίες είναι επίσημα προς το παρόν διαθέσιμες μονάχα για κινητές συσκευές, μπορείτε ανεπίσημα να τις προβάλετε και να τις κατεβάσετε μέσω υπολογιστή.

Πώς μπορώ να κρύψω την ιστορία μου από έναν ακόλουθο;

Από προεπιλογή, η ιστορία σας είναι διαθέσιμη για προβολή από όλους τους ακόλουθούς σας. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει και να αποκλείσετε κάποιους από την προβολή της ιστορίας σας.

Μάθε τα πάντα για τις Instagram Ιστορίες και τη χρήση τους1. Επιλέξτε το εικονίδιο Instagram εικονίδιογια τη σελίδα προφίλ σας στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης σας.

2. Επιλέξτε το εικονίδιο Instagram εικονίδιογια τις ρυθμίσεις στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας.

3. Στο μενού επιλογών, επιλέξτε «Ρυθμίσεις ιστορίας».

Μάθε τα πάντα για τις Instagram Ιστορίες και τη χρήση τους4. Στη νέα οθόνη, πατήστε την επιλογή «x άτομα» (όπου x ένας αριθμός) κάτω από την ένδειξη «Απόκρυψη ιστορίας από».

5. Βρείτε τους ακόλουθους από τους οποίους θέλετε να κρύψετε την ιστορία σας και επιλέξτε τους.

6. Τέλος, πατήστε το εικονίδιο Instagram εικονίδιοστο πάνω δεξί μέρος για να επιβεβαιώσετε τον αποκλεισμό.

Όπως θα παρατηρήσατε, μπορείτε να αποκλείσετε μονάχα ακόλουθούς σας από την προβολή της ιστορίας σας.

Αν έχετε δημόσιο προφίλ και θέλετε η ιστορία σας να μη φαίνεται σε κάποιον χρήστη ο οποίος δεν σας ακολουθεί, θα χρειαστεί να του κάνετε γενικό μπλοκάρισμα για να μη μπορεί να βλέπει τίποτα από το προφίλ και το περιεχόμενο σας.

Πώς μπορώ να δω ποιοι είδαν την Instagram ιστορία μου;

Αντίθετα απ’ότι μας έχουν συνηθίσει τα Social Media, η ομάδα του Instagram αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες να βλέπουν πόσοι και ποιοι χρήστες προβάλλουν την ιστορία τους.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή μας δείχνει ποιοι είδαν κάθε μία από τις δημοσιεύσεις μέσα στην ιστορία μας, καθώς μπορεί να έχουμε δημοσιεύσει 10 φωτογραφίες και κάποιος να είδε μόνο τις 3 πρώτες.

Για να μπορέσετε και εσείς να δείτε ποιοι είδαν τουλάχιστον μια φορά την ιστορία σας:

Μάθε τα πάντα για τις Instagram Ιστορίες και τη χρήση τους1. Ανοίξτε την αρχική σελίδα της εφαρμογής και επιλέξτε την ιστορία σας στο πάνω μέρος (είναι πάντα η πρώτη στη σειρά, εφόσον υπάρχει).

2. Βρείτε τη δημοσίευση της ιστορίας σας που σας ενδιαφέρει και είτε πατήστε το εικονίδιο στο κάτω μέρος και στο κέντρο της οθόνης σας, είτε σύρτε το δάχτυλο σας προς τα πάνω μέσα στη δημοσίευση.

Μάθε τα πάντα για τις Instagram Ιστορίες και τη χρήση τουςΑν όλα πήγαν καλά, θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη η οποία θα σας αναφέρει πόσοι χρήστες σε αριθμό είδαν τη συγκεκριμένη δημοσίευση που επιλέξατε, καθώς και ποιοι είναι αυτοί ονομαστικά.

Αν έχετε παραπάνω από μια δημοσιεύσεις στην ιστορία σας, μπορείτε να επιλέξετε από το πάνω μέρος της τελευταίας οθόνης την κάθε δημοσίευση για να δείτε πόσοι και ποιοι την πρόβαλαν.

Επιπλέον πληροφορίες για τις Instagram Ιστορίες

  • Αφού δημοσιεύσετε περιεχόμενο στην ιστορία σας, μπορείτε στη συνέχεια να επισκεφθείτε μια δημοσίευση και να τη διαγράψετε, να την κατεβάσετε στη συσκευή σας ή να τη δημοσιεύσετε μόνιμα στο προφίλ σας. Όλα τα προηγούμενα προτού περάσει το 24ωρο και διαγραφεί η κάθε δημοσίευση στην ιστορία σας.
  • Παρακολουθώντας μια ιστορία ενός χρήστη, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή «Αποστολή μηνύματος» κάτω αριστερά για να στείλετε προσωπικό μήνυμα στον χρήστη παρέα με τη δημοσίευση. Όταν η δημοσίευση διαγραφεί μετά από 24 ώρες, θα διαγραφεί και μέσα από το προσωπικό μήνυμα (όχι το λεκτικό κομμάτι αυτού).
  • Μπορείτε μέσα από τις ρυθμίσεις του προφίλ σας να επιλέξετε ποιοι μπορούν να απαντούν στην ιστορία σας μέσω προσωπικού μηνύματος.

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

ΠΗΓΗΚέντρο βοήθειας Ίνσταγκραμ
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

115 Σχόλια σε "Μάθε τα πάντα για τις Instagram Ιστορίες και τη χρήση τους"

Ενημέρωση για
avatar
Ταξινόμηση κατά:   νεότερα | παλαιότερα | περισσότερο βαθμολογημένα
mae
Αναγνώστης
mae

Αν δω την ιστορία κάποιου ατόμου που δεν ακολουθώ αλλά έχει το προφίλ του δημόσιο θ εμφανιστεί σ αυτό το άτομο οτι την είδα?και το αντίθετο με μια δικιά μου ιστορία

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

@mae Ναι, θα φανεί ότι είδες την ιστορία του, όπως επίσης ότι είδε την ιστορία σου. Δεν απαιτείται να ακολουθείτε ο ένας τον άλλον.

ΟΛΓΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ
Αναγνώστης
ΟΛΓΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ

αν ενα ατομο εχει το προφιλ του δημοσιο και το εχω μπλοκαρει και μετα δω την ιστορια του μπορει να δει οτι ειδα την ιστορια του?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Γεια σου Όλγα! Η περίπτωση που αναφέρεις είναι πολύ συγκεκριμένη και δεν γνωρίζω (ακόμη) να σου απαντήσω. Μόλις βρω χρόνο θα κάνω τη δοκιμή και θα σου πω.

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Σύμφωνα με δοκιμή που έκανα, δε μπορείς να παρακολουθήσεις την ιστορία ενός προφίλ το οποίο έχεις μπλοκάρει.

ΟΛΓΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ
Αναγνώστης
ΟΛΓΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ

Ευχαριστώ πολύ!!

Marialetta Letti-Letti
Αναγνώστης
Marialetta Letti-Letti

Να ρωτησω κατι…? Οταν ενα ατομο βλεπει την ιστορια κ βρισκεται το εικονιδιο του περιπου στη μεση κ απο πανω εχουν δει την ιστορια περιπου 40. Κ μετα απο μια μερα το εικονιδιο του εμφανιζεται πρωτο κ μενει κ πρωτο οποιοσδηποτε αλλος αν το δει … Τι σημαινει???

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Δεν γνωρίζω αν σημαίνει κάτι και με ποιον τρόπο εμφανίζει τη σειρά το Instagram στις ιστορίες. Δεν υπάρχει επίσημη πληροφορία για αυτό. Θα μπορούσε πχ να εμφανίζει αυτόν που είδε την ιστορία τις περισσότερες φορές. Δεν το ξέρουμε όμως, εκτός αν κάποιος το δοκιμάσει και μας πει τι ισχύει.

Marialetta Letti-Letti
Αναγνώστης
Marialetta Letti-Letti

Δεν νομιζω πως παιζει ρολο… Εμενα παντα μου βγαζει πρωτο πρωτο εναν συγκεκριμενο ασχετα με το ποσες φορες το εχει δει νομιζω…. Δεν μπορω να καταλαβω! Ευχαριστω παντως…

Dimitra Kolovou
Αναγνώστης
Dimitra Kolovou

Είχα ακριβώς την ίδια απορία. Λογικά σημαίνει ότι την είδε περισσότερες φορές. Ξέρεις όμως αν το συγκεκριμένο άτομο επισκέπτεται συχνά το προφίλ σου; Η μήπως επισκέπτεσαι εσύ συχνά το προφίλ του; λογικά ένα από αυτα ισχύει!

Dimitra Kolovou
Αναγνώστης
Dimitra Kolovou

Είχα ακριβώς την ίδια απορία. Λογικά σημαίνει ότι την είδε περισσότερες φορές. Ξέρεις όμως αν το συγκεκριμένο άτομο επισκέπτεται συχνά το προφίλ σου; Η μήπως επισκέπτεσαι εσύ συχνά το προφίλ του; λογικά ένα από αυτα ισχύει.

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά ισχύει, καθώς η ομάδα του instagram δεν έχει αποκαλύψει κάτι για το θέμα.

Κατερίνα
Αναγνώστης
Κατερίνα

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτησω πως μπορεις να ανεβασεις στην ιστορια σου βιντεο που εχουν φίλτρα απο το snapchat. Ειδα κάποιους χρηστες να εχουν ανεβασει βίντεο με τα γνωστα φίλτρα του snapchat και αναρωτιέμαι πως το κανανε. Ευχαριστώ

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλημέρα! Λογικά πρώτα φτιάχνουν το βίντεο στο Snapchat, το αποθηκεύουν στη συσκευή και στη συνέχεια το ανεβάζουν από τη συσκευή στην Instagram Ιστορία τους.

kia
Αναγνώστης
kia

Αν δω την ιστορία κάποιου που δεν ακολουθώ και τον μπλοκάρω αμέσως θα μπορεί να καταλάβει ότι είδα την ιστορία του ?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα kia! Σύμφωνα με μια δοκιμή που έκανα, η απάντηση είναι ναι. Με το μπλοκάρισμα δεν αφαιρείται η θέαση της ιστορίας, όταν ο άλλος χρήστης κοιτά ποιοι είδαν την ιστορία του.

katerina l.
Αναγνώστης
katerina l.

Καλησπερα.Οχι Θοδωρη.Αυτο δεν ισχυει.Κοιτα,οταν εχεις μπλοκαρει πχ ενα χρηστη , μετα τον ξεμπλοκαρεις για λιγο ,βλεπεις την ιστορια του και μετα τον ξαναμπλοκαρεις αυτος δεν μπορει να δει αν εσυ την ειδες.Επισης και να μην τον εχεις ποτε μπλοκαρει και δεν τον ακολουθεις η δεν σε ακολουθει και εχει δημοσιο το προφιλ του και εσυ δεις την ιστορια του,και παλι δεν μπορει να σε δει.Δεν εισαι ορατος πουθενα.!!!Στανταρ..Φυσικα σε περιπτωση που το εχει ιδιωτικο εννοειται ποτι δε μπορεις να δεις καμια ιστορια του

Καρμέλα Αλεξίου
Αναγνώστης
Καρμέλα Αλεξίου
Καλησπέρα στην παρέα.Κατερίνα μάλλον κάνεις λάθος.Μπορεί να δει οτι είδες την ιστορία του αλλά αν τον μπλοκάρεις επιτόπου μετά απλά θα σε βγάζει στη λίστα με τους viewers ως ανενεργό με γκρί χρώμα γύρω απο τη φωτογραφία σου στο instagram. Αν εχεις και ιδιωτικό το προφίλ σου, έχεις αλλάξει το όνομά σου(έχεις δηλαδή ψευδώνυμο) και η φωτογραφία σου δεν είναι αντιπροσωπευτική( δηλαδή δε φαίνεσαι καλά )παίζει και να μην σε αναγνωρίσει καθόλου.Επίσης αυτοί όλοι που έχουν πολλούς ακόλοθους σιγά μην κάτσουν να δουν ποιος είδε την ιστορία τους.Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν σε εμφανίζει πρώτη στη λίστα των viewers.
Xara
Αναγνώστης
Xara

Καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος να ανεβάσουμε βίντεο που δεν έχουμε τραβήξει εμείς, ή που το τραβήξαμε παλιότερα, ως ιστορία? ?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλημέρα Χαρά! Υπάρχει τρόπος να ανεβάσεις φωτογραφία ή βίντεο από τη συσκευή σου, μονάχα όμως αν τα έχεις τραβήξει τις τελευταίες 24 ώρες. Στην οθόνη λήψης περιεχομένου για την ιστορία, σύρε την οθόνη προς τα πάνω για να εμφανιστεί στο κάτω μέρος το πλαίσιο για την επιλογή.

Xara
Αναγνώστης
Xara

Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή! Το δοκίμασα και έχεις δίκιο! Ωστόσο παρατήρησα ότι μου εμφάνισε και φωτογραφίες που είχα κατεβάσει, ή και screenshots.. ήθελα ουσιαστικά να καταλάβω αν είναι αποκλειστικά του χρήστη η «ιστορία «.. αλλά δεν αίμα απαραίτητο! Ευχαριστώ και πάλι, καλό βράδυ!

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Να ΄σαι καλά Χαρά, καλή συνέχεια εύχομαι! 🙂

Dennis
Αναγνώστης
Dennis

Πολύ ωραίο site! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος να βλέπω ποιος και κάθε πότε επισκέπτεται το προφίλ μου στο instagram;

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλημέρα και καλή χρονιά! Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Σχετικά με το ερώτημα σου, δεν υπάρχει τρόπος να βλέπεις τέτοιες πληροφορίες για το Instagram. Όσες εφαρμογές υπόσχονται το αντίθετο, είτε θέλουν να κλέψουν τα στοιχεία σου, είτε παρουσιάζουν ψευδή στοιχεία.

Dennis
Αναγνώστης
Dennis

Ευχαριστώ πολύ, για την απάντηση αλλά δεν ρωτάω για τα κλασσικά scam app που σου υπόσχονται ότι θα σου δείχνουν τους stalkers σου αλλά για features και προγράμματα τύπου Insight του Instagram. Τα οποία σου δίνουν πολλές πληροφορίες πιο πολύ για τους followers και βλέπω να κυκλοφορούν διάφορα πολλά για επαγγελματίες. Όσα έχω βρει δεν σου δείχνουν ονομαστικά ποιος είδε τι και πότε αλλά παρόμοιες πληροφορίες και ίσως μου έχει ξεφύγει κάποιο που σου λέει ονομαστικά ποιος μπήκε και τι είδε… λες ότι δεν πρόκειται να υπάρχει λόγω πολιτικής απορρήτου του instagram?

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Ακριβώς όπως το λες στην τελευταία σου πρόταση. Τέτοιου είδους δεδομένα είναι κρυφά.

Dennis
Αναγνώστης
Dennis

Θοδωρή κυκλοφορεί μια είδηση που μάλλον είναι hoax αλλα θα ήθελα την επιβεβαίωση σου. Συγκεκριμένα λέει ότι το instagram ενημερώνει όταν βγάζουμε screenshot μια φωτογραφία από το profil κάποιου. To δοκίμασα από διαφορετικά account αλλά δεν μου έβγαλε τίποτα. Επίσης κυκλοφορούν κάποια βίντεο σαν τα παρακάτω που λένε ότι αυτό ήταν ψευδες σαν το παρακάτω https://www.youtube.com/watch?v=ks8NYreQ-yo. Τι ισχύει τελικά γνωρίζεις;

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα! Η μόνη περίπτωση στην οποία το Instagram στέλνει ειδοποίηση σε έναν χρήστη για screenshot, είναι όταν εκείνος επιλέγει να το κάνει κατά την αναπαραγωγή ενός ιδιωτικού προσωρινού μηνύματος (εικόνας ή βίντεο, αυτών που καταστρέφονται σε σύντομο χρονικό διάστημα). Δεν ισχύει η ειδοποίηση για screenshot σε κάποια «ιστορία» ή σε κάποια κοινοποιημένη φωτογραφία ή βίντεο στο προφίλ ενός χρήστη.

Dennis
Αναγνώστης
Dennis

Ευχαριστώ, Θοδωρή όταν λες ιδιωτικού προσωρινού μηνύματος τι εννοείς τα DM τα direct message αυτοκαταστρέφονται; Μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα γιατί δεν κατάλαβα;

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Ακριβώς αυτά εννοώ. Όταν δηλαδή στέλνω εγώ μια φωτογραφία μόνο σε σένα και ορίζω να έχει διάρκεια 5 δευτερόλεπτα για προβολή. Ή ένα βίντεο με συγκεκριμένη διάρκεια προβολής.

Dennis
Αναγνώστης
Dennis

Ευχαριστώ πολύ, είσαι σαφέστατος ένα τελευταίο. Εάν έχω συνδεθεί με 2 λογαριασμούς στο Instagram και σε κάνω follow με τον δεύτερο. Μπορείς να δεις με κάποιο τρόπο ότι είμαι «ο κάτοχος» ή συσχετίζομαι με τον πρώτο εφόσον δεν αλληλοακολουθούνται αυτοί οι λογαριασμοί ; Συγκεκριμένα ο αλγόριθμος στο βελάκι δίπλα στο «ακολουθείτε» τι προτείνει ακριβώς; μόνο άτομα που ακολουθεί ήδη ο λογαριασμός και μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή και λογαριασμούς που μπορεί να μην ακολουθεί αλλά είναι συνδεδεμένος με κάποιο τρόπο; Πολύ συχνό search, άλλο account ίδιου χρήστη κλπ; Ευχαριστώ

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης
Να ‘σαι καλά Dennis! Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα του Instagram δε θα έφτανε σε σημείο να εκμεταλλευτεί ένα διπλό login στην εφαρμογή για να προτείνει τον έναν λογαριασμό σε χρήστη-ακόλουθο του άλλου λογαριασμού. Παρόλα αυτά με ιδιοκτήτη το Facebook όλα μπορείς να τα περιμένεις. Μιας και διακυβεύονται χρήματα και διαφημίσεις, κάλλιστα θα μπορούσε να συμβεί. Δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά στην πρώτη σου ερώτηση και δεν υπάρχει κάτι επίσημο στο οποίο μπορώ να βασιστώ. Όσον αφορά τη λίστα με τις προτάσεις χρηστών, είναι πολλοί οι παράγοντες με τους οποίους η εφαρμογή επιλέγει ποιους θα εμφανίσει. Κανείς… Διάβασε περισσότερα »
Dennis
Αναγνώστης
Dennis

Οπότε εάν με τον δεύτερο δεν ακολουθείς τον πρώτο και το αντίστροφο δεν υπάρχει περίπτωση να βγάζει στο βελάκι με του προτεινόμενους του δεύτερου στις προτάσεις τον πρώτο. Σωστά;

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Αυτό λέει η λογική. Δε μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά όμως.

Eleni Limnaiou
Αναγνώστης
Eleni Limnaiou
Καλησπέρα από ‘μενα. Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω σχετικά με το storyline του instagram και αν γίνεται βάση τις γνώσεις σας να μου απαντήσετε. Ενώ μπορώ να ανεβάσω την ιστορία μου στην αρχή, δεν μπορώ να την δω μετά. Το ίδιο και με τις ιστορίες των φίλων μου. Δε μου εμφανίζονται! Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, αντί για ιστορία, υπάρχει μία μαύρη εικόνα. Εντωμεταξύ, για αρκετό καιρό δούλευε μία χαρά. Έχω ήδη δοκιμάσει να κάνω εκαθάριση δεδομένων εφαρμογής όπως επίσης και να την διαγράψω και να την ξαναεγκαταστήσω απ’ την αρχή. Πιστεύω θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμη… Διάβασε περισσότερα »
Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα Ελένη! Θα σου πρότεινα κι εγώ εκκαθάριση δεδομένων και διαγραφή και επανεγκατάσταση της εφαρμογής, όμως αφού τα έχεις ήδη δοκιμάσει, δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει.

despoina gerry
Αναγνώστης
despoina gerry

Καλησπέρα έχω το Samsung s6 edge plus στα instagram story προσπαθώ κατά την διάρκεια εγγραφής να κανω αλλαγή μπρος με πίσω κάμερα Κ δεν γίνεται ειναι θέμα συσκευης η του instagram γτ στα iPhone το κάνει

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα Δέσποινα! Και στη δική μου Android συσκευή (Xiaomi Redmi Note 3) δεν επιτρέπεται η εναλλαγή κάμερας κατά την εγγραφή, οπότε υποθέτω πως ισχύει γενικά για Android συσκευές.

despoina gerry
Αναγνώστης
despoina gerry

Κρίμα φαντάζομαι ότι μπορεί να αλλάξει κάποια στιγμή Κ για τα Android

Alexandra K
Αναγνώστης
Alexandra K

Geia sas uparxei dunatotita enw akolou8w kapoion kai me akolou8ei sto insta na mi vlepw pote tis istories tou?Kapoia ru8misi isws pou na mou epitrepei na mi vlepw tis istories tou sugkekrimenou atomou na mi vgainoun kan san epilogi provolis opws oles oi oipoloipes ennow!
Euxaristw !!

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Καλησπέρα Αλεξάνδρα! Αυτό που μονάχα μπορείς να κάνεις βρίσκεται εδώ:
https://help.instagram.com/290238234687437

Alexandra K
Αναγνώστης
Alexandra K

Οοοο τελεια !! Μόλις το εφάρμοσα 😄

Thodoris Konsoulas
Αναγνώστης

Χαίρομαι που βοήθησα! 🙂