Αν και το Instagram περιτριγυρίζεται μόνο από φωτογραφίες και βίντεο, για έναν περίεργο λόγο οι εικόνες προφίλ των χρηστών παραμένουν μικρές σε μέγεθος για προβολή και δεν μπορούμε να τις ανοίξουμε.

Επίσημα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει, διότι υπάρχει τρόπος για να ανοίξουν οι φωτογραφίες προφίλ σε πλήρες μέγεθος, τον οποίο θα μάθουμε στη συνέχεια.

Μάλιστα, το ωραίο στην υπόθεση είναι πως μπορούμε να ανοίξουμε τις εικόνες προφίλ τόσο των δημόσιων λογαριασμών, όσο και των ιδιωτικών, χωρίς απαραίτητα να τους ακολουθούμε!

Για τις ανάγκες του οδηγού θα χρησιμοποιήσουμε το site Instadp.

Προβολή Instagram εικόνας προφίλ σε πλήρες μέγεθος

Για να μπορέσουμε να προβάλουμε την εικόνα προφίλ ενός χρήστη θα χρειαστούμε το όνομα χρήστη του, ή αλλιώς το λεγόμενο username.

Για όσους δεν το γνωρίζετε, σας δίνω ένα παράδειγμα στη συνέχεια από το δικό μου προφίλ.

Πώς να δείτε την εικόνα προφίλ ιδιωτικών και δημόσιων Instagram λογαριασμών

Το όνομα χρήστη λοιπόν, είναι αυτό που εμφανίζεται δεξιά από την εικόνα προφίλ στην αρχική σελίδα του Instagram, μόνο του ή πάνω από την τοποθεσία (αν έχει ορίσει ο χρήστης).

Αν ανοίξετε το instagram.com και συνδεθείτε από τον υπολογιστή σας, μπορείτε εύκολα να κάνετε αντιγραφή οποιοδήποτε όνομα χρήστη.

Ας προχωρήσουμε παρακάτω για να δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε το username.

1. Επισκεφθείτε το instadp.com.

Πώς να δείτε την εικόνα προφίλ ιδιωτικών και δημόσιων Instagram λογαριασμών

2. Κάντε μια φορά κλικ μέσα στο πεδίο «Enter IG Username». Αν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα για μπλοκάρισμα διαφημίσεων, θα σας ανοίξει αυτόματα μια νέα καρτέλα με διαφήμιση την οποία μπορείτε να κλείσετε για να συνεχίσετε παρακάτω. Μη φοβάστε, ανοίγει μόνο μια φορά.

Πώς να δείτε την εικόνα προφίλ ιδιωτικών και δημόσιων Instagram λογαριασμών

3. Αφού κλείσετε τη διαφήμιση και επιστρέψετε ξανά στην καρτέλα του Instadp, κάντε επικόλληση το όνομα χρήστη του οποίου θέλετε να δείτε την εικόνα προφίλ στο πεδίο «Enter IG Username».

Στο παράδειγμα χρησιμοποιώ το δικό μου όνομα χρήστη που είναι «tkonsoulas».

4. Στη συνέχεια πατήστε το μπλε πλήκτρο «View DP».

Πώς να δείτε την εικόνα προφίλ ιδιωτικών και δημόσιων Instagram λογαριασμών

5. Η εικόνα προφίλ του χρήστη θα σας εμφανιστεί στο πάνω μέρος της νέας σελίδας και μπορείτε πατώντας την να τη δείτε σε πλήρες μέγεθος σε νέα καρτέλα που θα ανοίξει αυτόματα με το κλικ.

Πώς να δείτε την εικόνα προφίλ ιδιωτικών και δημόσιων Instagram λογαριασμών

Τέλος, για να συνεχίσετε να βλέπετε τις εικόνες προφίλ περισσότερων Instagram χρηστών, μην γυρίσετε ξανά στην αρχική σελίδα του Instadp, αλλά σκρολάρετε προς τα κάτω για να πάτε στο τέλος της σελίδας και να βρείτε ξανά το πεδίο για εισαγωγή username.

Με τον τρόπο αυτό θα γλιτώσετε την επανεμφάνιση της διαφήμισης στην αρχική σελίδα του Instadp και μπορείτε να ελέγξετε άφοβα όσες εικόνες προφίλ επιθυμείτε επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία.

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για