Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός Instagram λογαριασμού

Κάποτε, η διαγραφή ενός Instagram λογαριασμού ήταν απλή υπόθεση και γινόταν μέσα από τις ρυθμίσεις της social εφαρμογής. Μετά την εξαγορά από το Facebook, ξαφνικά η επιλογή για διαγραφή κρύφτηκε και τη θέση της πήρε η επιλογή για απενεργοποίηση λογαριασμού, όπως ακριβώς και στην περίπτωση του FB.

Η πονηριά του Mark Zuckerberg και της παρέας του δε θα περάσει, γι’αυτό και εμείς βρήκαμε την επιλογή για οριστική διαγραφή ενός Instagram λογαριασμού και σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν διαγράψω τον Instagram λογαριασμό μου;

Αν προχωρήσετε σε διαγραφή του λογαριασμού σας, τότε θα διαγραφούν άμεσα και οριστικά το προφίλ, οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα σχόλια, όσα έχετε δηλώσει ότι σας αρέσουν και οι ακόλουθοι σας. Αν κάτι μπορείτε να σώσετε, είναι όλες οι φωτογραφίες του λογαριασμού σας, με τη βοήθεια μιας τρίτης υπηρεσίας.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε πως το username (όνομα χρήστη) που χρησιμοποιείτε στον λογαριασμό σας «κλειδώνει» μετά τη διαγραφή και δε μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί μελλοντικά σε άλλον λογαριασμό. Οπότε πρέπει να είστε προσεχτικοί αν υπάρχει πιθανότητα να το ξανά χρησιμοποιήσετε και να κάνετε απενεργοποίηση αντί για διαγραφή του λογαριασμού.

Πώς να κρατήσω αντίγραφο όλων των Instagram φωτογραφιών μου;

1. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο:
instaport.me

Backup όλων των Instagram φωτογραφιών

2. Στο πρώτο από τα πλαίσια, πατήστε στην επιλογή «Sign in with Instagram».

Backup όλων των Instagram φωτογραφιών

3. Φροντίστε να κάνετε σύνδεση στον Instagram λογαριασμό σας, αν δεν έχετε ήδη κάνει, και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί στη συνέχεια πατήστε την επιλογή «Authorize» για να δώσετε πρόσβαση στην υπηρεσία να δει τις φωτογραφίες σας.

Backup όλων των Instagram φωτογραφιών

4. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε αυτόματα πάλι στο site www.instaport.me έχοντας συνδεθεί με τον λογαριασμό σας. Επιλέξτε στο δεύτερο πλαίσιο την επιλογή «All my photos» για να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες σας.

5. Πατήστε την επιλογή «Start Export».

Backup όλων των Instagram φωτογραφιών

6. Θα πάρει κάποια λεπτά έως ότου να ετοιμαστούν όλες οι φωτογραφίες σας. Μόλις το τρίτο πλαίσιο πρασινίσει, πατήστε την επιλογή «Download only» για να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας.

Αν όλα πήγαν καλά, ένα συμπιεσμένο αρχείο θα κατέβει στον υπολογιστή σας και με αποσυμπίεση του θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες του λογαριασμού σας.

Πώς διαγράφω οριστικά τον Instagram λογαριασμό μου;

1. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο:
instagram.com/accounts/remove/request/permanent

Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός Instagram λογαριασμού

2. Επιλέξτε έναν από τους λόγους για τους οποίους προχωράτε σε διαγραφή. Το Instagram θα προσπαθήσει να σας προτείνει λύσεις ανάλογα με την επιλογή σας.

3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας.

4. Πατήστε την επιλογή «Να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μου».

Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός Instagram λογαριασμού

5. Ένα popup πλαίσιο θα εμφανιστεί για να σας ρωτήσει αν είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Πατήστε «ΟΚ».

Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός Instagram λογαριασμού

Αν όλα πήγαν καλά, τότε θα δείτε το μήνυμα της παραπάνω εικόνας και ο λογαριασμό σας θα έχει διαγραφεί. Όπως είπαμε και προηγουμένως, δεν υπάρχει επιστροφή, το username του δε μπορεί να ξανά χρησιμοποιηθεί και όλες οι πληροφορίες του χάθηκαν οριστικά.

Σχόλια & Απορίες

Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω τις απορίες και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τον παραπάνω οδηγό.

Πηγή: Κέντρο Βοήθειας

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Ταξίδι με το αυτοκίνητο; Μάθε πώς να αποφύγεις τα διόδια μέσω Google Χαρτών!
Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz