Ενώ πριν λίγο καιρό αναρωτιόμασταν αν ο Robert Downey Jr, που υποδύεται τον αγαπημένο μας Iron Man, υπογράψει τελικά συμβόλαιο συνέχειας της συνεργασίας του με την Marvel, έγινε αναφορά πως ο ηθοποιός έκλεισε την εμφάνιση του στην νέα ταινία Spiderman. Πιο συγκεκριμένα το site «The Hollywood Reporter» αναφέρει πως ο Downey θα ξαναφορέσει τη στολή του Iron Man και θα εμφανιστεί στο ερχόμενο φιλμ με τίτλο «Spider-Man: Homecoming» και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, καθώς φαίνεται πως η συνεργασία μεταξύ των Sony και Marvel θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Iron Man και Spiderman μαζί σε νέα ταινία!

Υπενθυμίζουμε πως η Sony κατέχει τα δικαιώματα του Spiderman εδώ και πολλά χρόνια, αλλά οι συνθήκες και οι αποτυχίες των προηγούμενων ταινιών του ήρωα, την ανάγκασαν να συνεργαστεί με την Marvel και να ξανακάνει για τρίτη φορά reboot τον ήρωα. Έτσι λοιπόν η σχέση μεταξύ Spiderman/Peter Parker και Iron Man/Tony Stark δεν θα παραμείνει μόνο στο ερχόμενο «Captain America: Civil War«, αλλά θα έχει και συνέχεια. Πάντως όσον αφορά τον Downey που έκανε τον δύσκολο, καθώς δήλωνε πως ήθελε να παρατήσει τον Iron Man, σιγά-σιγά σπάει η στάση του και η συμμετοχή του στο «Spider-Man: Homecoming» θα είναι μόνο η αρχή και είναι πια θέμα χρόνου να υπογράψει και για τα επόμενα δύο Avengers: Infinity War.

Το «Spider-Man: Homecoming» που θα έχει τον Tom Holland στο ρόλο του Spiderman, θα προβληθεί τον Ιούλιο του 2017!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar