Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί επίσημα πως οι δημιουργοί των ταινιών John Wick ετοιμάζουν prequel σειρά, θέλοντας έτσι να εξαπλώσουν και άλλο τον κόσμο των κατασκόπων. Με τη δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves να κάνει τεράστια επιτυχία και για πολλούς να θεωρείται καλύτερη από την πρώτη, η τρίτη συνέχεια είναι ήδη καθοδόν και πλέον έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες για τη σειρά!

Σύμφωνα με συνέντευξη στο site IndieWire του σκηνοθέτη των ταινιών, Chad Stahelski, ο πιθανός τίτλος της σειράς θα είναι “The Continental”, που ήταν η ονομασία του ξενοδοχείου που αποτελούσε ουδέτερο έδαφος για τους εκτελεστές και απαγορευόντουσαν αυστηρά οι οποιεσδήποτε αψιμαχίες. Ο Stahelski όμως αναφέρει πως η σειρά θα παρουσιάσει και άλλα τέτοια ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, οπότε θα δούμε πολλούς και διάφορους χαρακτήρες.

Οι πρώτες πληροφορίες για την τηλεοπτική σειρά John Wick!

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση, είναι ότι ο Stahelski δήλωσε πως η σειρά δεν θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Reeves, αλλά σε πολλούς άλλους και ότι αυτός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του μόνο σε λίγα επεισόδια. Τέλος, ο σκηνοθέτης είπε πως ίσως αναλάβει τη σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων, που άλλωστε είναι και το δυνατό σημείο του John Wick.

Ημερομηνία προβολής της σειράς ακόμα δεν έχει γνωστή!

Δείτε επίσης: Τα 15 καλύτερα killing spree που έχουμε δει σε ταινίες!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για