Μετά την εμφάνιση του Επιθεωρητή Gordon που θα τον υποδυθεί ο J.K. Simmons στην ταινία Justice League, είχαμε και άλλη μία αποκάλυψη χαρακτήρα που δεν είναι άλλη από την Queen Mera. Η χαρακτήρας είναι η γυναίκα του Aquaman (Jason Momoa) και θα την υποδυθεί η Amber Heard και όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω, η ηθοποιός δείχνει τέλεια στο κοστούμι το οποίο θα λέγαμε πως είναι αρκετά ακριβής με αυτό των κόμικ.

Justice League: Δείτε την Amber Heard ως Mera!

Justice League: Δείτε την Amber Heard ως Mera!

Βέβαια το πόσο μεγάλο ρόλο θα έχει η Mera στην ταινία Justice League ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, αν και το πιο πιθανό να έχει μικρό χρόνο συμμετοχής, δεδομένου τους πολλούς χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στην ταινία. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσουμε για αρκετά την Heard ως Mera στην ερχόμενη solo ταινία του Aquaman, η οποία θα προβληθεί στις 27 Ιουλίου του 2018 και θα έχει σκηνοθέτη τον James Wan (Saw, The Conjuring, Furious 7).

Η ταινία Justice League θα προβληθεί στις 17 Νοεμβρίου του 2017!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar