Στα 69 του έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Alan Rickman, που όλοι αγαπήσαμε χάρη στην ερμηνεία του ως Severus Snape στη σειρά ταινιών Harry Potter. O Βρετανός ηθοποιός που έπασχε από καρκίνο άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα 14 Ιανουαρίου, με την είδηση του θανάτου του να γίνεται γνωστή από μέλη της οικογένειας του.

Ο Rickman ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στα 32 του χρόνια, όταν πολλοί του έλεγαν πως είναι αρκετά μεγάλος για να κάνει καριέρα. Αγνοώντας αυτές τις απόψεις, κατάφερε γρήγορα να γίνει γνωστός, παίζοντας τον κακό στην ταινία «Die Hard» με πρωταγωνιστή τον Bruce Wills, ενώ η καριέρα του κορυφώθηκε με τη συμμετοχή του στα Harry Potter. Ο Rickman έχει βραβευτεί με μία Χρυσή Σφαίρα, χάρη στην εξαιρετική ερμηνεία του στην τηλεταινία «Rasputin», ενώ αξιομνημόνευτες ήταν και οι ερμηνείες του στις ταινίες «Sweeney Todd» και «Perfume: The Story of a Murderer».

Καλό παράδεισο καθηγητή Snape.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar