Δυσάρεστα νέα για τους φαν του Star Wars, καθώς η Disney ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Episode VIII της σειράς θα καθυστερήσει εφτά ολόκληρους μήνες από την αρχική ημερομηνία. Η ταινία που ακολουθεί τη συνέχεια του εκπληκτικού «The Force Awakens» θα κυκλοφορήσει τελικά στις 17 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ στην αρχή είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2017. Η κίνηση αυτή της Disney είναι απόλυτα λογική, καθώς με αυτό τον τρόπο θα έχει περισσότερο χρόνο για να στήσει το marketing της ταινίας, ενώ θα κυκλοφορήσει την περίοδο εορτών και θα έχει μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία, όπως ο προκάτοχος του.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως είναι ότι εκείνη την περίοδο και συγκεκριμένα στις 25 Δεκεμβρίου του 2017, κυκλοφορεί και το sequel του Avatar, της ταινίας δηλαδή με τις μεγαλύτερες εισπράξεις παγκοσμίως ($2.7 δις), που σημαίνει πως θα δούμε μία από τις μεγαλύτερες μονομαχίες που έγιναν ποτέ στο box office, με το Star Wars να θέλει να πάρει το αίμα του πίσω, καθώς το Force Awakens με τα $1.88 δις, κατάφερε τελικά να φτάσει στη τρίτη θέση των παγκόσμιων ρεκόρ.

Πάντως τα καλά νέα από όλη αυτή τη φασαρία είναι ότι θα δούμε νωρίτερα την πέμπτη συνέχεια της σειράς Pirates of the Caribbean με τίτλο Dead Men Tell No Tales, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου του 2017.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar