Καθυστερεί και άλλο η κυκλοφορία του Avatar 2!
Πες το και στους φίλους σου 😉

Δεν πρόλαβε να περάσει πολύς καιρός από τότε που αναφέραμε τη καθυστέρηση προβολής της όγδοης συνέχειας του Star Wars, έρχεται τώρα και η Century Fox να δημοσιεύσει πως η πολυαναμένομενη συνέχεια του Avatar θα καθυστερήσει επίσης! Το sequel ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί στις 25 Δεκεμβρίου του 2017, κάτι που θα το έφερνε αντιμέτωπο με το Episode VIII του Star Wars, αλλά ο James Cameron δήλωσε πως το φιλμ δεν πρόκειται να είναι έτοιμο μέχρι τότε, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν η παραγωγή του.

H Century Fox που έχει σκοπό να κυκλοφορήσει άλλες τρεις συνέχειες του Avatar για τα έτη 2017, 2018 και 2019 αντίστοιχα, λογικά θα μεταφέρει τις ημερομηνίες προβολής τους για ένα έτος αργότερα, αν όλα φυσικά πάνε καλά. Ο κύριος λόγος πάντως της καθυστέρησης είναι ο ίδιος ο Cameron, επειδή θέλει να γυρίσει και τις τρεις ταινίες ταυτόχρονα, καθώς θέλει να δημιουργήσει ένα τεράστιο φιλμ με κοινό story, χωρισμένο σε τρία μέρη. Το Avatar 2 πάντως θα έχει ξανά ως πρωταγωνιστές τους Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang και Sigourney Weaver, ενώ σκηνοθεσία-σενάριο-παραγωγή τα έχει αναλάβει ο ίδιος ο Cameron. Ελπίζουμε πάντως η παροιμία «το καλό πράγμα αργεί» να βγει αληθινό για το μέλλον του Avatar.

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!