Μία από τις πολλές ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον και τις περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι αυτή που θα εξιστορεί την μυστηριώδη δολοφονία των δύο διάσημων αστέρων της hip hop Tupac και The Notorious B.I.G, μια υπόθεση που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με το site Screen Daily, ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp υπέγραψε συμβόλαιο συμμετοχής στην ερχόμενη ταινία, η οποία θα έχει τίτλο Labyrinth!

Η ταινία θα είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο με τίτλο «LAbyrinth» του Randall Sullivan και ο Depp θα υποδύεται τον ντετέκτιβ Russell Poole που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας των δύο ράπερ. Καθώς όμως εκείνος κάνει την έρευνα του, θα βγάλει στη φόρα τη διαφθορά αστυνομικών και τη συμπεριφορά τους απέναντι σε συμμορίες.

LAbyrinth: Ο Johnny Depp ερευνά τη δολοφονία του Tupac!

Τη σκηνοθεσία του Labyrinth θα την αναλάβει ο Brad Furman των ταινιών The Lincoln Lawyer, Runner Runner και The Infiltrator. Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως αποτελεί η συμμετοχή του Depp στην ταινία, που αυτή τη φορά θα έχει έναν πιο «σοβαρό» χαρακτήρα να υποδυθεί, ο οποίος όμως το πιο πιθανό να έχει τη δική του τρέλα.

Αναμένουμε ημερομηνία προβολής της ταινίας!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar