Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Ένα μήνα πριν την μεγάλη προβολή του «The Legend of Tarzan», οι δημιουργοί κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το τελικό μεγάλης διάρκειας trailer της ταινίας, το οποίο θα λέγαμε πως είναι ακόμα πιο επικό από όλα τα προηγούμενα που έχουμε δει. Στο νέο τρέιλερ έχουμε επίσης την ευκαιρία να δούμε και τον Samuel L Jackson, ο οποίος υποδύεται τον θρυλικό στρατιώτη George Washington Williams.

To φιλμ θα αποτελεί reboot της ταινίας του 1984 «Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes» και εξιστορεί την ιστορία του Tarzan που αφού μεγάλωσε και έζησε όλη του ζωή στη ζούγκλα με μόνη συντροφιά τους πιθήκους, θα έρθει η ώρα να επιστρέψει στη χώρα που γεννήθηκε και να διεκδικήσει την κληρονομιά του. Στο ρόλο του Tarzan θα δούμε τον Alexander Skarsgard, στο ρόλο της Jane την Margot Robbie, ενώ για άλλη μια φορά σε ρόλο κακού (που του πάει) τον Christoph Waltz.

Η ταινία «The Legend of Tarzan» θα προβληθεί στη χώρα μας στις 7 Ιουλίου!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar