Κατά καιρούς όλες οι ταινίες με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας X-Men είτε είναι ποιοτικές είτε κακές, έχουν κάνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία και ο κόσμος φαίνεται να τις προτιμά. Marvel και Dc μέχρι στιγμής έχουν δοκιμάσει τις τύχες τους και στη μικρή οθόνη και ήρθε επιτέλους και η ώρα για την 20th Century Fox να μπει στο παιχνίδι, καθώς σύντομα θα μας παρουσιάσει τις πρώτες δύο spinoff τηλεοπτικές σειρές X-Men, με τίτλους «Legion» και «Hellfire».

Πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει επίσημα μόνο για το «Legion», που θα είναι και η πρώτη που θα προβληθεί, η οποία θα έχει για πρωταγωνιστή τον γιο του Charles Xavier, David Haller (Dan Stevens) και θα εξιστορεί διάφορες περιπέτειες του χαρακτήρα. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Legion θα την αναλάβει ο Noah Hawley, δημιουργός της πετυχημένης σειράς Fargo και η πρώτη season θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την πρώτη επίσημη εικόνα με τον Dan Stevens ως Legion.

Legion και Hellfire: Έρχονται δύο spin-off σειρές X-Men!
O ηθοποιός Dan Stevens ως Legion!

Τώρα όσον αφορά τη σειρά «Hellfire» ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, αν και βασίζεται στους διάφορους villain χαρακτήρες του Hellfire Club. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες καμία από τις δύο σειρές δεν θα βασίζεται έμμεσα με τις ταινίες X-Men, αν και η συμμετοχή του Bryan Singer (σκηνοθέτης των περισσότερων X-Men) ως παραγωγός, ίσως να προϋποθέτει ότι μπορεί να υπάρξει crossover.

Legion και Hellfire: Έρχονται δύο spin-off σειρές X-Men!
Τα μέλη του Hellfire Club σύμφωνα με το comic!

Η σειρά Legion θα προβληθεί αρχές του 2017, ενώ το Hellfire αργότερα μέσα στο χρόνο!

UPDATE: Ακυρώνεται το Hellfire και η Fox προχωρά σε νέα σειρά!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar