Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πριν από δύο χρόνια είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα μικρού μήκους τρομακτικό βίντεο με τίτλο «Lights Out», το οποίο είχε καταφέρει να τρομοκρατήσει το κοινό και να αποκτήσει αρκετά μεγάλη φήμη. Η μεγάλη επιτυχία που απέκτησε το μίνι βίντεο ήταν τόσο μεγάλη, που οι εταιρίες New Line Cinema και Warner Bros προσέλαβαν τον δημιουργό του, David Sandberg, να μετατρέψει το έργο του σε κανονικής διάρκειας ταινία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ερχόμενης ταινίας, το οποίο θα λέγαμε πως είναι αρκετά ενδιαφέρον και άκρως τρομακτικό!

Το «Lights Out» εξιστορεί την περιπέτεια μιας γυναίκας που την έχει στοιχειώσει ένα μυστηριώδη πλάσμα, το οποίο όμως εμφανίζεται μόνο όταν εκείνη κλείνει τα φώτα του σπιτιού της. Οκ, κλισέ ιστορία θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, αλλά μια ματιά στο trailer ίσως να σας πείσει. Το φιλμ θα σκηνοθετηθεί από τον Sandberg, ο οποίος θα βάλει το χεράκι του και στο σενάριο μαζί με τον Eric Heisserer (The Thing, A Nightmare on Elm Street), ενώ το πιο ενδιαφέρον είναι η ανάμειξη του μετρ του είδος «horror» James Wan (Saw, The Conjuring, Insidious).

Η ταινία θα προβληθεί στο εξωτερικό στις 22 Ιουλίου, χωρίς ακόμα να είναι γνωστή η ημερομηνία προβολής στη χώρα μας.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar