Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός LinkedIn λογαριασμού

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε τα Κοινωνικά Δίκτυα για επικοινωνία με τους φίλους, για λίγο κουτσομπολιό, για να παίζουμε παιχνίδια, γενικά για να περνάει η ώρα μας. Δεν είναι όλα τα Social Media όμως έτσι και τρανταχτό παράδειγμα είναι το LinkedIn.

Το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο, όπως συνηθίζεται να το λέμε, αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο για όσους ψάχνουν να βρουν δουλειά μέσω ίντερνετ, μιας και χρησιμοποιείται ως online βιογραφικό. Παρόλα αυτά, στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο είναι σε χώρες του εξωτερικού, καθώς οι εταιρίες δεν το ζητούν από τους υποψήφιους εργαζομένους.

Αν αισθάνεστε πως το LinkedIn δε σας προσφέρει τίποτα πλέον και θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας, μάθετε στη συνέχεια όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν διαγράψω τον LinkedIn λογαριασμό μου;

Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζετε πως  με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παρακάτω ο λογαριασμός σας στο επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο διαγράφεται άμεσα και δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για την επιστροφή σας.

Με τη διαγραφή λογαριασμού χάνονται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του λογαριασμού σας, όπως οι επαφές σας, τα endorsements που έχετε λάβει και δώσει, τα recommendations που έχετε λάβει και δώσει, τα μηνύματα σας, κλπ.

Μετά τη διαγραφή, ο λογαριασμός σας ίσως είναι ακόμη ορατός για κάποιο διάστημα στις μηχανές αναζήτησης, αν και ο σύνδεσμος θα οδηγεί σε σελίδα χωρίς περιεχόμενο.

Τέλος, αφού περάσουν 24 ώρες από το κλείσιμο του λογαριασμού σας, μπορείτε να ξανά χρησιμοποιήσετε τους email λογαριασμούς που χρησιμοποιούσατε για να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό στο LinkedIn.

Πώς διαγράφω οριστικά τον LinkedIn λογαριασμό μου;

1. Συνδεθείτε στο LinkedIn και ανοίξτε τον σύνδεσμο:
linkedin.com/psettings/account-management/close-submit

Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός LinkedIn λογαριασμού

2. Επιλέξτε έναν από τους λόγους για τον οποίον αποχωρείτε από το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο. Μπορείτε να αφήσετε ως προεπιλογή το «Other».

3. Κάντε κλικ στην επιλογή «Continue».

Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός LinkedIn λογαριασμού

4. Στη νέα σελίδα, πατήστε την επιλογή «Verify Account» για να επιβεβαιώσετε πως θα διαγράψετε τον σωστό LinkedIn λογαριασμό που αναγράφεται παραπάνω.

Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός LinkedIn λογαριασμού

5. Τέλος, στη σελίδα αυτή κάντε κλικ στην επιλογή «Close Account» για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας.

Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός LinkedIn λογαριασμού

Αν όλα πήγαν καλά, τότε το μήνυμα «Close Account Confirmation» θα εμφανιστεί στην οθόνη σας μαζί με κάποια άλλα στοιχεία του λογαριασμού σας και θα έχετε αποσυνδεθεί από το LinkedIn.

Πηγή: Κέντρο Βοήθειας

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

1 Σχόλιο σε "Βήμα βήμα η οριστική διαγραφή ενός LinkedIn λογαριασμού"

Ενημέρωση για
avatar
Ταξινόμηση κατά:   νεότερα | παλαιότερα | περισσότερο βαθμολογημένα
alma libre
Αναγνώστης
alma libre

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΛΛΑΓΕ ΤΟ ΝΟΟΥΤ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΓΛΩΣΣΑς ΜΕ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 4 ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙ ΑΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ

wpDiscuz