Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πριν από λίγο καιρό το κανάλι NBC έβγαλε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης μας σειράς «Friends», με ένα δίωρο special επεισόδιο προς τιμήν του σκηνοθέτη James Burrows, ο οποίος συμπληρώνει 1000 επεισόδια της καριέρας του. Στην ανακοίνωση έλεγε πως και οι έξι πρωταγωνιστές θα έκαναν την εμφάνιση τους, κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν ισχύει, καθώς ο Matthew Perry που υποδυόταν τον ξεκαρδιστικό Chandler Bing, δεν θα εμφανιστεί στο μεγάλο reunion.

Ο ίδιος ο Perry επιβεβαίωσε χθες με συνέντευξη του στην εκπομπή «The Graham Norton Show» πως δεν μπορέσει να παρευρεθεί στο επεισόδιο, λόγω των εμφανίσεων που πρέπει να κάνει στη θεατρική παράσταση «The End of Longing», την οποία κιόλας έχει γράψει και αποτελεί και το μεγάλο ντεμπούτο του ηθοποιού στο θέατρο. Παρόλα αυτά θα ακούσουμε έστω τη φωνή του, καθώς δήλωσε πως θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει τους χαρακτήρες στο special επεισόδιο. Για τα υπόλοιπα πέντε μέλη πάντως είναι σίγουρη (μέχρι στιγμής) η συμμετοχή τους στο επεισόδιο και ελπίζουμε να μην έχουμε και άλλες απρόσμενες εκπλήξεις.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για