Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο σεναριογράφος David Benioff (Game of Thrones) της ταινίας «X-Men Origins: Wolverine» δικαιώνεται, καθώς όταν είχε γράψει το σενάριο με στόχο μια R-Rated προβολή, δεν πήρε το πράσινο φως επειδή το φιλμ θα στόχευε σε μικρότερο κοινό. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; το Origins, αλλά και το sequel του «The Wolverine» να πάρουν τη στάμπα του PG-13 και να μην φέρουν τα αναμενόμενα έσοδα.

Τώρα όμως με την προβολή του R-Rated «Deadpool» τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ο κάφρος ήρωας με το χυδαίο του χιούμορ κατάφερε να φέρει σχεδόν τα διπλάσια έσοδα από αυτά που υπολόγιζαν οι δημιουργοί του, φτάνοντας τα περίπου $135 εκατομμύρια τη πρώτη μέρα προβολής του. Βλέποντας λοιπόν την επιτυχία του Deadpool και έχοντας δύο αποτυχίες στην πλάτη τους, οι Marvel και Century Fox αποφάσισαν να βάλουν μυαλό και να κάνουν την τρίτη συνέχεια του Wolverine επίσης R-Rated, φέρνοντας έτσι στη μεγάλη οθόνη τον αληθινό σκοτεινό ήρωα X-Men που δεν θα έχει όρια και όλοι θέλουμε να δούμε. Άραγε ο Deadpool δημιούργησε μια νέα μορφή προβολής super-ηρώων;

Το Wolverine 3 θα προβληθεί στις 3 Μαρτίου του 2017 στο εξωτερικό και θα είναι η τελευταία εμφάνιση του Hugh Jackman (αν δεν αλλάξει γνώμη) στο ρόλο του ήρωα έπειτα από 17 χρόνια. Μέχρι τότε αναμένουμε περισσότερες εξελίξεις!

Μετά τον Deadpool, έρχεται και ο R-Rated Wolverine!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar