Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι τριλογίες του Peter Jackson «The Lord of the Rings» και «The Hobbit» αποτελούν τις καλύτερες fantasy ταινίες που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα στον σινεμά. Πολλοί όμως είναι αυτοί που ξεχνούν ποιος βρίσκεται πίσω από αυτόν τον μαγικό κόσμο και λίγοι γνωρίζουν πολλά πράγματα για την πολυτάραχη ζωή του. Μα φυσικά μιλάμε για τον πατέρα της σύγχρονης λογοτεχνίας και φαντασίας, J.R.R. Tolkien, του οποίου η ζωή θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο στη νέα ταινία με τίτλο «Middle Earth».

Middle Earth: Η βιογραφία του J.R.R. Tolkien βρήκε τον σκηνοθέτη της!

Σύμφωνα με το site Deadline, η ταινία Middle Earth βρήκε και τον σκηνοθέτη της στο πρόσωπο του James Strong (Downton Abbey, Broadchurch), ο οποίος θα φέρει στη ζωή το σενάριο του Angus Fletcher. Η ταινία θα περιγράφει τη ζωή του Tolkien, από τα πρώτα του βήματα στην Αγγλία όταν γνώρισε την αγαπημένη του Edith Bratt, μέχρι που πήγε να πολεμήσει στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπου εμπνεύστηκε και τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την βιογραφία του Tolkien «Middle Earth» ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Εγγραφή σε email Newsletter>

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!