Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι τριλογίες του Peter Jackson «The Lord of the Rings» και «The Hobbit» αποτελούν τις καλύτερες fantasy ταινίες που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα στον σινεμά. Πολλοί όμως είναι αυτοί που ξεχνούν ποιος βρίσκεται πίσω από αυτόν τον μαγικό κόσμο και λίγοι γνωρίζουν πολλά πράγματα για την πολυτάραχη ζωή του. Μα φυσικά μιλάμε για τον πατέρα της σύγχρονης λογοτεχνίας και φαντασίας, J.R.R. Tolkien, του οποίου η ζωή θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο στη νέα ταινία με τίτλο «Middle Earth».

Middle Earth: Η βιογραφία του J.R.R. Tolkien βρήκε τον σκηνοθέτη της!

Σύμφωνα με το site Deadline, η ταινία Middle Earth βρήκε και τον σκηνοθέτη της στο πρόσωπο του James Strong (Downton Abbey, Broadchurch), ο οποίος θα φέρει στη ζωή το σενάριο του Angus Fletcher. Η ταινία θα περιγράφει τη ζωή του Tolkien, από τα πρώτα του βήματα στην Αγγλία όταν γνώρισε την αγαπημένη του Edith Bratt, μέχρι που πήγε να πολεμήσει στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπου εμπνεύστηκε και τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την βιογραφία του Tolkien «Middle Earth» ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για