Ενώ όλοι μας περιμένουμε ανυπόμονα την έκτη season του Game of Thrones, με το τελευταίο trailer να μας αφήνει κυριολεκτικά άφωνους, στο στρατόπεδο της σειράς φαίνονται αρκετά προβληματισμένοι για τη συνέχεια, καθώς οι δημιουργοί David Benioff and D.B. Weiss σε συνέντευξη τους στο Variety, πέταξαν την βόμβα πως σκέφτονται οι επόμενες δύο και τελευταίες season της σειράς να έχουν λιγότερα επεισόδια από τις προηγούμενες. Πιο συγκεκριμένα ο Benioff δήλωσε πως έχοντας τελειώσει την έκτη season, πλέον όλοι είναι αφοσιωμένοι για τα τελευταία 13 επεισόδια της σειράς. Κι ενώ όλοι αναρωτήθηκαν αν μπερδεύτηκε και αντί να πει 20 είπε 13, οι δημιουργοί εξήγησαν πως σκέφτονται η έβδομη season να περιλαμβάνει 7 επεισόδια και η όγδοη 6 αντίστοιχα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να παράγουν 10 επεισόδια στο λίγο χρόνο που τους δίνετε.

Μικραίνουν οι Season 7 και 8 του Game of Thrones;

Εδώ έρχεται ο Πρόεδρος και υπεύθυνος του προγράμματος του καναλιού HBO, Michael Lombardo, να δηλώσει πως το να μικρύνουν τις τελευταίες δύο season του Game of Thrones είναι κάτι που σκεφτόντουσαν πολύ καιρό, αλλά ακόμα δεν έχουν κάτσει να το συζητήσουν και να αποφασίσουν τι θα γίνει. Επίσης δήλωσε πως οποιαδήποτε απόφαση πάρουν οι  Benioff και Weiss, το κανάλι θα είναι σύμφωνο μαζί τους και στηρίζουν απόλυτα τη δουλειά τους. Πάντως μετά τη συνέντευξη, το HBO έβγαλε ανακοίνωση πως τίποτα ακόμα δεν είναι επίσημο και πως όταν ανακοινωθεί η έβδομη season, θα συζητήσουν για το τι πρόκειται να γίνει.

Μικραίνουν οι Season 7 και 8 του Game of Thrones;

Δεδομένου ότι οι χαρακτήρες και τα γεγονότα της σειράς είναι άπειρα, το γεγονός ότι με την έκτη season απομένουν να δούμε 23 ακόμα επεισόδια, μας κάνει να σκεφτόμαστε αν είναι δυνατόν οι δημιουργοί να καταφέρουν να κλείσουν τα τόσα κεφάλαια που έχουν ανοίξει στο λίγο χρόνο που έχουν και αν αυτό φυσικά γίνει με τρόπο ποιοτικό που να ικανοποιήσει το κοινό. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον το άγχος να περιμένουν τον συγγραφέα των βιβλίων George R.R Martin να γράψει νέο υλικό, καθώς πλέον η σειρά έχει πάρει καθαρά δικιά της πορεία, διευκολύνει κάπως το έργο τους, αλλά το θέμα είναι τελικά αν το κανάλι HBO θα έχει οικονομικό συμφέρον στο να χάσει έτσι απλά 7 επεισόδια, αν σκεφτεί κανείς την κερδοφόρα πορεία της σειράς. Αναμένουμε εξελίξεις!

Πηγή: Variety

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar