Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Jodie Foster (The Silence of the Lambs, Panic Room), μετά το αρκετά πρωτότυπο και πανέξυπνο «The Beaver», δοκιμάζει ξανά τη τύχη της σκηνοθετικά έχοντας για άλλη μια φορά πλούσιο cast. Julia Roberts και George Clooney ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, ενώ πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συμμετοχή του Jack O’Connell, έπειτα την καταπληκτική ερμηνεία του στην ταινία «Unbroken» της Angelina Jolie.

Ο Clooney υποδύεται τον γκουρού σε θέματα οικονομικών και εκκεντρικό παρουσιαστή μιας τηλεοπτικής εκπομπής Lee Gates, στην οποία συμβουλεύει τους τηλεθεατές με ποιους τρόπους να επενδύσει τα χρήματα του. Κάποια στιγμή όμως θα εισβάλει κατά τη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής, ο ένοπλος Kyle Budwell (Jack O’Connell), και θα πιάσει όμηρο τον Gates με σκοπό να πει ζωντανά στον κόσμο την τραγική ιστορία του που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει όλα του τα χρήματα. Η Roberts υποδύεται την Patty Fenn, παραγωγό και συντονίστρια της ζωντανής μετάδοσης της εκπομπής, η οποία μάλιστα αποτελεί και τη μοναδική ελπίδα για τον Gates.

Το Money Monster θα προβληθεί στην Αμερική στις 13 Μαΐου, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής στη χώρα μας.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar