Όταν ο σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Peter Jackson μετέφερε τον κόσμο του Άρχοντα των Δακτυλιδιών στον σινεμά, όλοι μας τον θεωρούσαμε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που θα μπορούσε να αναλάβει αυτό το project. Μετά τη δεύτερη επιστροφή του όμως στον κόσμο του Tolkien με την τριλογία Hobbit, το όνομα του Jackson δεν ακουγόταν και γενικά πολύ, εκτός από τώρα καθώς αποκαλύφθηκε πως ο διάσημος δημιουργός ετοιμάζει νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Mortal Engines!

Mortal Engines: Η μεγάλη επιστροφή του Peter Jackson!

Η ταινία Mortal Engines θα είναι βασισμένη στην ομότιτλη σειρά βιβλίων του συγγραφέα Philip Reeve και θα μας μεταφέρει σε ένα δυστοπικό Λονδίνο, στο οποίο την εξουσία έχει αναλάβει ο Nikola Quercus, ο οποίος έχει εγκαταστήσει διάφορες μηχανικές ρόδες στην πόλη για να ταξιδεύει στη Γη και να μαζεύει πόρους. Με αυτήν την τεχνολογία όμως η Γη έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και κάποιες άλλες πόλεις προσπαθούν να αποτρέψουν την καταστροφή της.

Mortal Engines: Η μεγάλη επιστροφή του Peter Jackson!

Τα κακά νέα της υπόθεσης είναι ότι ο Jackson θα συμμετάσχει στο Mortal Engines μόνο ως σεναριογράφος και παραγωγός, καθώς τη σκηνοθεσία θα την αναλάβει στο ντεμπούτο του ο Christian Rivers, με τον οποίο ο Jackson έχει ξανασυνεργαστεί στο King Kong. Έχοντας κυκλοφορήσει 4 βιβλία της σειράς, είναι ακόμα πολύ νωρίς να γνωρίζουμε το αν θα υπάρξουν sequels, καθώς αυτό θα κριθεί στο box office.

Το Mortal Engines θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 14 Δεκεμβρίου του 2018!

Εγγραφή σε email Newsletter>

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!