Αν υπάρχει κάποιος χρήστης με τον οποίο θέλετε να σταματήσετε τις επαφές στο Πίντερεστ, τότε το μπλοκάρισμα Pinterest χρήστη είναι η μοναδική λύση.

Τι πρέπει να γνωρίζω για το μπλοκάρισμα στο Pinterest;

Όταν μπλοκάρετε έναν χρήστη, συμβαίνουν τα εξής:

  • Δε μπορείτε να ακολουθήσετε και να στείλετε μήνυμα στον χρήστη, ούτε και εκείνος σε εσάς.
  • Δε μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τα Pins του χρήστη, ούτε εκείνος με τα δικά σας.
  • Ο χρήστης θα εξακολουθεί να βλέπει τα Pins και boards (πίνακες) σας, μιας και είναι δημόσια.
  • Τα κοινά σας Pins, όσα δηλαδή έχετε βρει μέσω του χρήστη, δεν αφαιρούνται.
  • Ο χρήστης δεν ειδοποιείται για το μπλοκάρισμα. Παρόλα αυτά, αν προσπαθήσει να σας ακολουθήσει ή να αλληλεπιδράσει με τα Pins σας, τότε θα ενημερωθεί πως τον έχετε μπλοκάρει.
  • Ο χρήστης θα εξακολουθεί να εμφανίζεται σε αναζητήσεις και σε ομαδικά boards (πίνακες).

Μπλοκάρισμα και ξεμπλοκάρισμα Pinterest χρήστη από κινητό

Για το μπλοκάρισμα:

Μπλοκάρισμα Pinterest χρήστη από κινητό

1. Επισκεφθείτε το προφίλ του χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε και πατήστε το εικονίδιο της σημαίας στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης.

2. Πατήστε στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί την επιλογή «Αποκλεισμός».

Αν όλα πήγαν καλά, θα εμφανιστεί για λίγο στην οθόνη σας το μήνυμα «Αποκλείσατε τον χρήστη (όνομα)».

Για το ξεμπλοκάρισμα:

Ξεμπλοκάρισμα Pinterest χρήστη από κινητό

1. Επισκεφθείτε το προφίλ του χρήστη που θέλετε να ξεμπλοκάρετε και πατήστε την επιλογή «Άρση αποκλεισμού» στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης.

2. Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί, πατήστε την επιλογή «Άρση αποκλεισμού».

Αν όλα πήγαν καλά, το μήνυμα «Καταργήσατε τον αποκλεισμό του χρήστη (όνομα)» θα εμφανιστεί για λίγο στην οθόνη σας.

Μπλοκάρισμα και ξεμπλοκάρισμα Pinterest χρήστη από υπολογιστή

Για το μπλοκάρισμα:

Μπλοκάρισμα Pinterest χρήστη από υπολογιστή

1. Επισκεφθείτε το προφίλ του χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο της σημαίας στο πάνω αριστερό μέρος του προφίλ.

2. Κάντε κλικ στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί την επιλογή «Αποκλεισμός».

Αν όλα πήγαν καλά, θα εμφανιστεί πλαίσιο με το μήνυμα «Αποκλείσατε τον χρήστη (όνομα)».

Για το ξεμπλοκάρισμα:

Ξεμπλοκάρισμα Pinterest χρήστη από υπολογιστή

1. Επισκεφθείτε το προφίλ του χρήστη που θέλετε να ξεμπλοκάρετε και κάντε κλικ στην επιλογή «Άρση αποκλεισμού» στο πάνω δεξί μέρος του προφίλ.

Περισσότεροι σχετικοί τεχνολογικοί οδηγοί

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

ΠΗΓΗΚέντρο Βοήθειας
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar