Όπως συμβαίνει σε κάθε messenger εφαρμογή, έτσι και στο Snapchat υπάρχει η επιλογή για μπλοκάρισμα χρήστη.

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή η επιλογή ονομάζεται «αποκλεισμός» και μπορεί να συμβεί στους εξής χρήστες:

  • Όσους έχετε προσθέσει ως φίλους
  • Όσους έχουν επικοινωνήσει μαζί σας
  • Όσους σας έχουν προσθέσει

Τι πρέπει να γνωρίζω για το μπλοκάρισμα στο Snapchat;

Με το μπλοκάρισμα χρήστη συμβαίνουν τα εξής:

  • Ο χρήστης αφαιρείται από τη λίστα φίλων σας, επομένως με πιθανό ξεμπλοκάρισμα πρέπει να τον προσθέσετε και πάλι αν το επιθυμείτε.
  • Εσείς αφαιρείστε από τη λίστα φίλων του χρήστη.
  • Ο χρήστης δε μπορεί να σας στείλει snaps και μηνύματα.
  • Ο χρήστης δε μπορεί να δει την ιστορία σας.
  • Ο χρήστης δε μπορεί να σας προσθέσει ξανά ως φίλο.

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη που είναι φίλος σας

Μπλοκάρισμα Snapchat φίλου

1. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το εικονίδιο με το λογότυπο του Snapchat στο πάνω αριστερό μέρος ή σύρετε την οθόνη προς τα κάτω.

2. Στις πληροφορίες που θα εμφανιστούν, πατήστε την επιλογή «Οι φίλοι μου».

Μπλοκάρισμα Snapchat φίλου

3. Πατήστε πάνω στο όνομα του φίλου σας που θέλετε να μπλοκάρετε.

4. Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.

Μπλοκάρισμα Snapchat φίλου

5. Στη συνέχεια πατήστε την επιλογή «Αποκλεισμός».

6. Πατήστε «Ναι» για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.

Μπλοκάρισμα Snapchat φίλου

7. Τέλος, επιλέξτε έναν από τους λόγους που μπλοκάρετε τον χρήστη για να ολοκληρώσετε το μπλοκάρισμά του.

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη που σας έστειλε μήνυμα

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

1. Πηγαίνετε στα εισερχόμενα μηνύματα (στο Chat) και πατήστε συνεχόμενα το όνομα του χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε.

2. Στο νέο πλαίσιο πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

3. Από τις επιλογές πατήστε «Αποκλεισμός».

4. Στη συνέχεια πατήστε «Ναι».

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

5. Τέλος, επιλέξτε γιατί μπλοκάρετε τον συγκεκριμένο χρήστη για να ολοκληρώσετε το μπλοκάρισμά του.

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη που σας έχει προσθέσει

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

1. Πατήστε το εικονίδιο με το λογότυπο του Snapchat στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης ή σύρετε την οθόνη προς τα κάτω.

2. Στη συνέχεια πατήστε την επιλογή «Με πρόσθεσαν».

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

3. Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε και πατήστε πάνω στο όνομά του.

4. Στο νέο πλαίσιο πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

5. Από τις νέες επιλογές πατήστε «Αποκλεισμός».

6. Στη συνέχεια πατήστε «Ναι».

Μπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

7. Τέλος, επιλέξτε έναν από τους λόγους που μπλοκάρετε τον χρήστη για να ολοκληρώσετε το μπλοκάρισμά του.

Ξεμπλοκάρισμα χρήστη στο Snapchat

Ξεμπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

1. Πατήστε πάνω αριστερά το εικονίδιο με το λογότυπο του Snapchat ή σύρετε την οθόνη προς τα κάτω.

2. Στο νέο πλαίσιο πατήστε πάνω δεξιά το εικονίδιο με το γρανάζι.

Ξεμπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

3. Από το μενού πατήστε την επιλογή «Αποκλεισμένοι».

4. Βρείτε στη λίστα τον χρήστη που θέλετε να ξεμπλοκάρετε και πατήστε δεξιά από το όνομα του το εικονίδιο «x».

Ξεμπλοκάρισμα Snapchat χρήστη

5. Τέλος, πατήστε «Ναι» στο πλαίσιο για να επιβεβαιώσετε το ξεμπλοκάρισμα του χρήστη.

Περισσότεροι σχετικοί τεχνολογικοί οδηγοί

Σχόλια & Απορίες

Στη φόρμα σχολίων παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας για τον παραπάνω οδηγό τεχνολογίας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

ΠΗΓΗΚέντρο Βοήθειας
Απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντοτε googl-αρα για να ξεπεράσω τεχνολογικά εμπόδια που μου εμφανίζονταν. Κάπως έτσι έμαθα πολλά για τους υπολογιστές, το ίντερνετ, τα κινητά, κλπ. Ψάχνοντας και μόνο. Τώρα, ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας όσα περισσότερα μπορώ μέσω απλών τεχνολογικών οδηγών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz