Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της δεύτερης season της εκπληκτικής σειράς «Mr. Robot» και η αλήθεια είναι πως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Το trailer μπορεί να μην δείχνει σχεδόν κανένα υλικό από την νέα season, ούτε παρουσιάζει κάποιον καινούργιο χαρακτήρα, αλλά καταφέρνει να σε πείσει με τον τρόπο του ότι πρόκειται να είναι σπουδαία και ότι τα γεγονότα της πρώτης θα έχουν αντίκτυπο στη συνέχεια της ιστορίας. Ακόμα και εγώ που δεν έχω δει κανένα επεισόδιο της σειράς, παρά τις πολύ καλές κριτικές και τις δύο Χρυσές Σφαίρες που κέρδισε φέτος, μια ματιά στο trailer με έπεισε να την ξεκινήσω.

Το Mr. Robot περιγράφει τη ζωή του νεαρού προγραμματιστή υπολογιστών Elliot Alderson (Rami Malek), ο οποίος πάσχει από διαταραχή κοινωνικού άγχους και δημιουργεί διασυνδέσεις μέσω hacking. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν θα προσληφθεί από έναν μυστηριώδη τύπο με αναρχικές ιδέες, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του με το ψευδώνυμο «Mr. Robot».

Ημερομηνία προβολής της δεύτερης season του Mr. Robot δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά υπολογίζεται για το Καλοκαίρι!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar