Μπορεί αυτή τη στιγμή να σκίζει ως Frank Underwood στη σειρά «House of Cards» και γενικά σε οτιδήποτε κάνει, αυτή τη φορά ο μεγάλος ηθοποιός Kevin Spacey θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην επιτυχημένη του καριέρα. Ο λόγος για την ταινία «Nine Lives», την νέα κωμωδία του Barry Sonnenfeld (Men in Black Trilogy, Wild Wild West), στην οποία ο διάσημος ηθοποιός παγιδεύεται με μαγικό τρόπο στο σώμα μιας γάτας και πρέπει να βρει τρόπο να για να ξαναγυρίσει στην ανθρώπινη του μορφή.

Πιο συγκεκριμένα ο Spacey υποδύεται τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Tom Brand, ο οποίος όμως λόγω των πολλών του επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει παραμελήσει τελείως την πανέμορφη γυναίκα του Lara (Jennifer Garner) και τη μικρή του κόρη Rebecca (Malina Weissman). Όλα όμως θα αλλάξουν, όταν ο Tom αναγκαστεί να αγοράσει για τα γενέθλια της κόρης του μία γάτα και αφού πάθει ένα ατύχημα, θα ξυπνήσει παγιδευμένος στο σώμα της.

Στην ταινία επίσης συμμετέχει και ο καταπληκτικός Christopher Walken και όπως βλέπουμε στο trailer που ακολουθεί πρόκειται για μία οικογενειακή κωμωδία τύπου «Click». Μόνο και μόνο όμως που θα ακούμε την χαρακτηριστική φωνή του Spacey αρκεί για του δώσουμε μια ευκαιρία. Το Nine Lives θα προβληθεί στην Αμερική στις 5 Αυγούστου, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία προβολής στη χώρα μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar