Μετά το καταπληκτικό δεύτερο trailer του «Suicide Squad», προβλήθηκε στην απονομή των βραβείων MTV για τις καλύτερες ταινίες για το 2015 το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας, το οποίο θα λέγαμε πως είναι εξίσου καλό. Χωρίς να ακούμε το τρομερό Bohemian Rhapsody των Queen στο background, αυτή τη φορά στο trailer έχουμε την ευκαιρία να δούμε περισσότερες σκηνές με τους τρομερούς κακούς εν δράση, ενώ το καλύτερο από όλα είναι ότι εμφανίζεται σε πιο πολλές σκηνές ο Batman, που φυσικά θα τον υποδυθεί ο Ben Affleck! Βέβαια ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο ρόλος του Batman στην ταινία, αλλά ούτε κατά πόσο το Suicide Squad θα συνδεθεί με κάποιο τρόπο με το «Batman V Superman: Dawn of Justice» ή τα ερχόμενα «Justice League».

Ο Batman εμφανίζεται στο νέο trailer του Suicide Squad!

Το νέο trailer παρουσιάζει επίσης περισσότερα χιουμοριστικά στοιχεία από τα προηγούμενα δύο και αυτό είναι απόλυτα λογικό, έπειτα την απόφαση της Warner Bros να στείλει ξανά το Suicide Squad στα γυρίσματα, επειδή πίστευαν πως έπρεπε να δώσουν περισσότερα κωμικά στοιχεία στην ταινία. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως η Harley Queen που την υποδύεται η Margot Robbie, θα είναι αυτή που θα κλέψει τελικά την παράσταση και μια ματιά στο trailer θα σας πείσει!

Το Suicide Squad θα προβληθεί στη χώρα μας στις 25 Αυγούστου!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar