Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Έπειτα την δεύτερη αποτυχημένη του απόπειρα (όσον αφορά πάντα τις κριτικές) να υποδυθεί έναν σούπερ ήρωα μετά τα Daredevil και Batman V Superman: Dawn of Justice, ο Ben Affleck φαίνεται να έχει πεισμώσει όσο δεν πάει και θέλει η solo ταινία Batman που θα σκηνοθετήσει, γράψει και πρωταγωνιστήσει να είναι όσο πιο τέλεια γίνεται.

Για να φανταστείτε πόσο σοβαρά το έχει πάρει, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Affleck δήλωσε πως δεν τον νοιάζουν οι χρονικοί περιορισμοί που θα του θέσουν τα studio και πως θα προχωρήσει στη δημιουργία της ταινίας μόνο όταν θα ολοκληρωθεί το τέλειο σενάριο που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων. Επίσης, δήλωσε πως αυτή τη στιγμή έχει ένα σενάριο που έχει γράψει ο ίδιος, αλλά ακόμα δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό και πως δεν θέλει να προχωρήσει σε ένα μέτριο ή έστω καλό φιλμ που θα ικανοποιεί τα standar, αλλά θέλει να πάει την ταινία ακόμα παραπέρα και φυσικά να αποκαταστήσει την φήμη της Dc.

Batman: O Ben Affleck δεν προχωρά χωρίς τέλειο σενάριο!

Το γεγονός ότι ο Affleck έχει πάρει τόσο σοβαρά την ταινία Batman μόνο καλή είδηση μπορεί να αποτελέσει και η αλήθεια είναι πως όποτε ο ηθοποιός έπαιρνε στα σοβαρά κάτι πάντα έβγαινε ικανοποιητικό αποτέλεσμα, με τα Gone Baby Gone, The Town και Argo να αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα. Για να δούμε!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar