Σε προηγούμενο άρθρο εξηγήσαμε τους λόγους που ο Ben Affleck παρουσίασε έναν διαφορετικό και παράλληλα αρκετά ενδιαφέρον Batman, με πολλούς να πιστεύουν πως η εκδοχή του είναι η καλύτερη που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη μεγάλη οθόνη. Ο Affleck όμως φαίνεται να έχει πάρει πολύ πιο σοβαρά τον ρόλο του μασκοφόρου εκδικητή της Gotham, καθώς έχει ήδη γράψει το σενάριο της επόμενης solo ταινίας του αγαπημένου μας ήρωα. Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως θα είναι εκείνος που θα σκηνοθετήσει την νέα ταινία, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα αναλάβει και το σενάριο, κάνοντας πλέον τον Batman καθαρά δικιά του υπόθεση!

Ο Ben Affleck έχει γράψει το σενάριο της ταινίας Batman

Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι απόλυτα λογικό, καθώς ο Affleck έχει αρκετή πείρα στην σκηνοθεσία και το σενάριο και έβαλε και το χεράκι του και στο «Batman V Superman: Dawn of Justice», κάνοντας αλλαγές και βοηθώντας τον Zack Snyder. Άρα εφόσον έχει τις ικανότητες, είναι εκείνος που υποδύεται τον Batman και έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής μια εκδοχή του ήρωα που αρέσει στο κοινό, φτάνουμε στο συμπέρασμα πως ο Affleck είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να αναλάβει την solo ταινία του ήρωα. Ας ελπίσουμε φυσικά να μην του πέσουν πάρα πολλά μαζί και τα κάνει μαντάρα…(ικανό τον έχουμε)

Ο Ben Affleck έχει γράψει το σενάριο της ταινίας Batman

Το μεγάλο όμως ερώτημα είναι, πότε θα κυκλοφορήσει η solo ταινία Batman; Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο μέρος του Justice League έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 17 Νοεμβρίου του 2017 ενώ το δεύτερο μέρος το 2019. Επίσης στις 23 Ιουνίου 2017 θα προβληθεί η ταινία Wonder Woman, ενώ στις 27 Ιουλίου 2018 το Aquaman.  Άραγε η Dc θα αλλάξει το πρόγραμμα της ή θα το στριμώξει κάπου μαζί με τα άλλα. Θα μάθουμε σύντομα!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar