Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Σύμφωνα με το έγκυρο site Deadline, ο ηθοποιός Boyd Holbrook κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Century Fox και έκλεισε τον ρόλο του κακού στην ερχόμενη τρίτη solo ταινία του Wolverine. Τον Holbrook που τον μάθαμε από την τηλεοπτική σειρά «Narcos» και από μικρούς ρόλους στις ταινίες «Milk» και «Gone Girl«, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιον χαρακτήρα της Marvel θα υποδυθεί, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα πρόκειται για έναν αμείλικτο επικεφαλή μιας παγκόσμιου χάσματος επιχείρησης που ασχολείται με την ασφάλεια.

Ο Boyd Holbrook είναι ο κακός του Wolverine 3!

Υπενθυμίζουμε πως το «Wolverine 3» θα είναι η τελευταία ταινία με τον Hugh Jackman στο ρόλο του αγαπημένου μας ήρωα, με πολλές φήμες να αναφέρουν πως ήδη τα studio ψάχνουν αντικαταστάτη, με τον Jackman να έχει ήδη προτείνει τον Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, The Revenant). Τώρα όσον αφορά το «Wolverine 3», το μόνο που έχει μείνει είναι να μάθουμε ποια ιστορία του ήρωα θα εξιστορεί, με πολλούς να μιλούν πως πρόκειται να δούμε το comic με τίτλο «Old Man Logan», με σκοπό κιόλας να στοχεύσουν και σε μια R-Rated προβολή.

Το Wolverine 3 θα προβληθεί τον Μάρτιο του 2017!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

avatar
  Subscribe  
Ενημέρωση για