Ο διάσημος ήρωας Captain Planet έρχεται στο σινεμά σε μορφή ταινίας και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, την παραγωγή θα την αναλάβει ο διάσημος ηθοποιός Leonardo DiCaprio. Η είδηση έρχεται από το site The Hollywood Reporter, το οποίο αναφέρει επίσης πως το σενάριο της ταινίας θα το αναλάβουν οι Jono Matt και Glen Powell (Scream Queens).

O Captain Planet έρχεται από τον Leonardo DiCaprio!

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Captain Planet είχε πρωτοεμφανιστεί ως τηλεοπτικό καρτούν από το 1990 μέχρι το 1992, το οποίο είχε για πρωταγωνιστή τον διάσημο ήρωα που προστάτευε την Γη από εχθρούς που ήθελαν να βλάψουν το περιβάλλον της. Όπως καταλάβατε το καρτούν είχε εκπαιδευτικό σκοπό και ήθελε να μάθει στα παιδιά να αγαπάνε και να προστατεύουν το περιβάλλον. Η ταινία παρόλα αυτά θα έχει διαφορετική προσέγγιση από το κλασικό καρτούν.

Κάπως έτσι εξηγείτε και το ενδιαφέρον του DiCaprio για να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, καθώς ο ίδιος από μικρή ηλικία κάνει αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος. Τώρα όσον αφορά το αν θα πρωταγωνιστεί στην ταινία, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Αναμένουμε περισσότερες εξελίξεις για την ταινία Captain Planet!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar