Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Στο φεστιβάλ Comic-Con του San Diego βρέθηκε ο ηθοποιός Charlie Hunnam, για να προμοτάρει τη νέα του ταινία «King Arthur: Legend of the Sword» και επί ευκαιρίας μίλησε και για το πολυαναμενόμενο sequel του Pacific Rim. Τα νέα όμως του Hunnam που ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στην πρώτη ταινία ήταν δυσάρεστα, καθώς δήλωσε πως δεν θα εμφανιστεί στο ερχόμενο sequel «Pacific Rim: Maelstrom».

Ο Charlie Hunnam δεν θα επιστρέψει στο Pacific Rim 2!

Ο ηθοποιός εξήγησε πως δεν θα εμφανιστεί στην ταινία επειδή την περίοδο που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Pacific Rim: Maelstrom», εκείνος δεν θα μπορεί να είναι διαθέσιμος. Παρόλα αυτά όμως τα studio φάνηκαν προετοιμασμένα για πιθανή μη εμφάνιση του ηθοποιού στην ταινία, καθώς μην ξεχνάτε πως λίγο καιρό πριν είχαν ανακοινώσει πως ο John Boyega του «Star Wars: The Force Awakens», πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη συνέχεια του Pacific Rim. Τώρα μένει να δούμε αν η συμπρωταγωνίστρια του Hunnam, Rinko Kikuchi, επιστρέψει και εκείνη στην ερχόμενη ταινία.

Το «Pacific Rim: Maelstrom» θα προβληθεί στις 23 Φεβρουαρίου του 2017!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar