Όταν μιλάμε για μία από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές που προβάλλεται σήμερα, λογικό είναι ο κάθε ηθοποιός να θέλει να αποκτήσει έστω και έναν μικρό ρόλο σε αυτή. Ο λόγος για το Game of Thrones, στο οποίο μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί διάφορα ονόματα ηθοποιών, τα οποία θα λέγαμε πως ανακυκλώνονται συνεχώς, καθώς στη σειρά οι χαρακτήρες πεθαίνουν με το τσουβάλι.

Ο Daniel Radcliffe θέλει να εμφανιστεί στο Game of Thrones!

Άλλος ένας γνωστός ηθοποιός που εξέφρασε την επιθυμία του να εμφανιστεί στο Game of Thrones, είναι ο star των ταινιών Harry Potter, Daniel Radcliffe, ο οποίος σε συνέντευξη του δήλωσε πως θα ήθελε να πάρει έναν μικρό ρόλο στη σειρά και πως θα λάτρευε εάν ο χαρακτήρας του πέθαινε με τον κλασικό και βάρβαρο τρόπο που μόνο το Game of Thrones ξέρει να κάνει.

Ο Daniel Radcliffe θέλει να εμφανιστεί στο Game of Thrones!

Φυσικά ο ηθοποιός ρωτήθηκε το τι θα έκανε σε περίπτωση που του έκαναν πρόταση για έναν μεγάλο ρόλο και απάντησε πως το πιο πιθανό να αρνούταν, λόγω περιορισμένου χρόνου για δουλειές που ήδη έχει κλείσει. Πάντως ενώ πολλοί δεν θα ήθελαν οι χαρακτήρες τους να πεθάνουν στη σειρά, η επιθυμία του Radcliffe μοιάζει κάπως ασυνήθιστη!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar