Αφού είδαμε την καταπληκτική επιστροφή του Star Wars με την έβδομη συνέχειά του «The Force Awakens», η οποία έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στα ταμεία, το ενδιαφέρον όλων έχει επικεντρωθεί στην ερχόμενη spinoff ταινία «Rogue One: A Star Wars Story». Η ιστορία θα μας ταξιδέψει πίσω πριν τα γεγονότα του τέταρτου επεισοδίου της σειράς «A New Hope» και θα εξηγεί τον τρόπο που οι Επαναστάτες κατάφεραν να κλέψουν τα σχέδια του Death Star της Αυτοκρατορίας. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Gareth Edwards, έκανε γνωστό πως το Rogue One θα περιέχει πολλά στοιχεία της κλασικής τριλογίας, αλλά η πιο ενδιαφέρον ανακοίνωση είναι αυτή της μεγάλης επιστροφής του Darth Vader, κάνοντας έτσι το Rogue One μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2016.

Φήμες τώρα θέλουν τον ηθοποιό James Earl Jones να ξαναδανείζει τη χαρακτηριστική και βαρύτονη φωνή του στον Vader, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα κρύβεται πίσω από τη στολή. Πολλοί ίσως πιστεύουν πως ο Hayden Christensen ίσως είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς υποδυόταν τον Anakin Skywalker στη prequel τριλογία και φόρεσε τη στολή του Vader στο Episode III, αλλά ο ίδιος ο ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα επέστρεφε ξανά στο Star Wars, ακόμα και αν του το ζητούσαν. Όποιος ηθοποιός και να τον υποδυθεί πάντως, το σημαντικό είναι πως ο αγαπημένος μας Sith θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη και σίγουρα θα είναι αυτός που θα κλέψει την παράσταση στη νέα ταινία, που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 16 Δεκεμβρίου.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar