Ευχάριστα νέα για τους φανς των ταινιών της DC, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα ο αγαπημένος ήρωας Deathstroke θα κάνει και αυτός την εμφάνιση του στην ερχόμενη ταινία Justice League. Η είδηση έρχεται από τον ίδιο τον Ben Affleck, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας, όπου μπορούμε να δούμε τον μασκοφόρο Slade Wilson.

Ο Deathstroke είχε εμφανιστεί και στην σειρά Arrow όπου τον υποδυόταν ο Manu Bennett, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί στο Justice League. Υπενθυμίζουμε πως στην ταινία θα κάνουν την εμφάνιση τους ο Ben Affleck ως Batman, η Gal Gadot ως Wonder Woman, ο Henry Cavill ως Superman και θα δούμε για πρώτη φορά τους Ezra Miller ως Flash, Ray Fisher ως Cyborg και τον Jason Momoa ως Aquaman. Τώρα όμως και με τον Deathstroke η ομάδα όσο πάει και μεγαλώνει!

Ο Deathstroke έρχεται στο Justice League!

Το Justice League θα προβληθεί στις 17 Νοεμβρίου του 2017!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar