Ο Ντετέκτιβ Pikachu η πρώτη live-action ταινία Pokemon!

0

Με τα αγαπημένα μας Pokemon να έχουν ξαναέρθει στο προσκήνιο με το mobile game Pokemon Go και γενικά στον κόσμο να επικρατεί ένας χαμός, σιγά το Hollywood μην άφηνε την ευκαιρία να φύγει έτσι απλά. Η εταιρία Legendary Pictures κατάφερε να κερδίσει τη μεγάλη μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό για να αποκτήσει τα δικαιώματα μεταφοράς των Pokemon στη μεγάλη οθόνη και ανακοινώνει πως η πρώτη live-action ταινία θα έχει πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Pikachu.

Ο Ντετέκτιβ Pikachu η πρώτη live-action ταινία Pokemon!

Για την ακρίβεια η ταινία θα είναι βασισμένη στο video game «Detective Pikachu» που είχε κυκλοφορήσει για την κονσόλα Nintendo 3DS και είχε για πρωταγωνιστή έναν πολύ διαφορετικό και αρκετά πιο έξυπνο Pikachu, ο οποίος με τη βοήθεια ενός ανθρώπου έλυνε διάφορες υποθέσεις. Η παραγωγή της ταινίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέσα στο 2017, χωρίς ακόμα φυσικά να γίνεται γνωστή η ημερομηνία προβολής της.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar