Τον γνωρίσαμε στο Rocky IV ως τον θηριώδη Ρώσο Ivan Drago και αντίπαλο του Rocky Balboa και στη συνέχεια τον είδαμε και σε άλλες γνωστές περιπέτειες όπως The Punisher, Universal Soldier και Expendables. Ο λόγος για τον Σουηδό και μάστερ στη Χημεία Dolph Lundgren, ο οποίος σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα κάνει σπέσιαλ εμφάνιση στη Season 5 της σειράς Arrow και θα υποδυθεί έναν Ρώσο εχθρό του Oliver Queen από τον καιρό που είχε περάσει στη Ρωσία.

Ο Dolph Lundgren έρχεται στη σειρά Arrow!

Όπως καταλάβατε ο χαρακτήρας του Lundgren θα εμφανιστεί μόνο στα flashbacks της πέμπτης season, τα οποία όπως δήλωσε και ένας από τους δημιουργούς της σειράς, θα είναι και τα τελευταία που θα δούμε. Ο λόγος είναι ότι από το πρώτο επεισόδιο γινόταν αναφορά πως ο Oliver Queen έλειπε για πέντε χρόνια και σε κάθε season βλέπαμε και από έναν χρόνο, οπότε τώρα φτάνουμε στο τέλος της ιστορίας.

Ενημερωτικά πάντως και μόνο, ο Lundgren που τον τελευταίο καιρό κερδίζει πολλές συμμετοχές σε ταινίες, έχει δείξει ενδιαφέρον για να υποδυθεί τον Cable στο sequel του Deadpool!

Η Season 5 του Arrow θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου!

Εγγραφή σε email Newsletter>

Πες το και στους φίλους σου 😉
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!