Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος το φεστιβάλ Comic-Con που διοργανώνεται κάθε χρόνο μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, είτε αυτές αφορούν ταινίες είτε τηλεοπτικές σειρές. Μία από τις μεγαλύτερες χθεσινοβραδινές εκπλήξεις του φεστιβάλ, ήταν φυσικά η ανακοίνωση και το teaser trailer πως ο ήρωας της Marvel Ghost Rider θα εμφανιστεί στην τέταρτη season της σειράς Agents of S.H.I.E.L.D!

Τον Ghost Rider τον είχαμε γνωρίσει στην ομότιτλη ταινία του 2007 που τον είχε υποδυθεί τόσο αποτυχημένα ο Nicolas Cage και δυστυχώς τον ξαναείδαμε και στο ακόμα χειρότερο sequel «Ghost Rider: Spirit of Vengeance». Όπως φαίνεται όμως, η Marvel θέλει να δώσει πίσω στον χαρακτήρα της τον παλιό καλό του εαυτό που ξέρουν οι φανς από τα comic, βάζοντας τον ηθοποιό Gabriel Luna στο ρόλο του Ghost Rider.

Με τους δημιουργούς της σειράς να υπόσχονται πως η είσοδος του Ghost Rider θα αλλάξει τελείως τα δεδομένα της ομάδας του πράκτορα Phil Coulson (Clark Gregg), αλλά και την σειρά την ίδια γενικότερα, στις 20 Σεπτεμβρίου που θα κάνει πρεμιέρα η τέταρτη season μένει να δούμε αν θα έχουν δίκιο!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!