Μετά την εκπληκτική του ερμηνεία στην ταινία «Black Mass«, που υποδυόταν τον πιο διαβόητο και βίαιο εγκληματία της Νότιας Βοστώνης James ‘Whitey’ Bulger, ο Johnny Depp ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον κλασικό χαρακτήρα Invisible Man. Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία ενός επιστήμονα που ανακαλύπτει μια φόρμουλα που μπορεί να τον κάνει αόρατο για τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που ακούγεται αρκετά κουλ και τρελό. Όμως καθώς περνάει ο καιρός, ο επιστήμονας ανακαλύπτει πως αυτή η φόρμουλα έχει άσχημες παρενέργειες που σιγά σιγά τον κάνουν παράφρων. Και επειδή οι λέξεις παράφρων και τρελός είναι αντιπροσωπευτικές για τον Depp, που συνεχώς υποδύεται εκκεντρικούς χαρακτήρες, καταλαβαίνεται πως ο Invisible Man θα είναι ένας ότι πρέπει ρόλος για εκείνον.

Με το reboot της «Μούμιας» λοιπόν που θα έχει πρωταγωνιστεί τον Tom Cruise να έρχεται στις 9 Ιουνίου 2017, θα δούμε και ένα άλλο κλασικό «Monster» στην μεγάλη οθόνη, κάνοντας έτσι το πλάνο της Universal να ξαναζωντανέψει όλα τα κλασικά τέρατα στον κινηματογράφο ακόμα πιο εφικτό. Ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποιος θα αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Invisible Man, αλλά μόνο το γεγονός ότι θα παίζει ο Depp, θα τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar