Ο Invisible Man είναι ο νέος ρόλος του Johnny Depp!

Μετά την εκπληκτική του ερμηνεία στην ταινία «Black Mass«, που υποδυόταν τον πιο διαβόητο και βίαιο εγκληματία της Νότιας Βοστώνης James ‘Whitey’ Bulger, ο Johnny Depp ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον κλασικό χαρακτήρα Invisible Man. Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία ενός επιστήμονα που ανακαλύπτει μια φόρμουλα που μπορεί να τον κάνει αόρατο για τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που ακούγεται αρκετά κουλ και τρελό. Όμως καθώς περνάει ο καιρός, ο επιστήμονας ανακαλύπτει πως αυτή η φόρμουλα έχει άσχημες παρενέργειες που σιγά σιγά τον κάνουν παράφρων. Και επειδή οι λέξεις παράφρων και τρελός είναι αντιπροσωπευτικές για τον Depp, που συνεχώς υποδύεται εκκεντρικούς χαρακτήρες, καταλαβαίνεται πως ο Invisible Man θα είναι ένας ότι πρέπει ρόλος για εκείνον.

Με το reboot της «Μούμιας» λοιπόν που θα έχει πρωταγωνιστεί τον Tom Cruise να έρχεται στις 9 Ιουνίου 2017, θα δούμε και ένα άλλο κλασικό «Monster» στην μεγάλη οθόνη, κάνοντας έτσι το πλάνο της Universal να ξαναζωντανέψει όλα τα κλασικά τέρατα στον κινηματογράφο ακόμα πιο εφικτό. Ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποιος θα αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Invisible Man, αλλά μόνο το γεγονός ότι θα παίζει ο Depp, θα τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!