Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Με το κανάλι CW να υποδέχεται το νέο της μέλος Supergirl στην ομάδα με τους υπερήρωες της, έχοντας επίσης και τις σειρές Arrow, Flash και Legends of Tomorrow, η ομάδα της Dc θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο!

Σύμφωνα με το site Deadline, ο παραγωγός Greg Berlanti που είχε βάλει και το χεράκι του στις σειρές που αναφέραμε, ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Jefferson Pierce ή αλλιώς όπως τον γνωρίζουν οι φαν των κόμικ, Black Lightning. Την παραγωγή της σειράς θα την αναλάβει ο Berlanti μαζί με την συνεργάτιδά του Sarah Schechter (που μαζί είχαν αναλάβει και το Supergirl), ενώ θα αναμειχθούν και οι Mara Brock Akil και Salim Akil στην παραγωγή και το σενάριο.

Ο ήρωας Black Lighting έρχεται σε σειρά!

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Black Lightning, αφορά έναν νεαρό ο οποίος είχε μεγάλο όνειρο να τελειώσει τις σπουδές του και να γίνει μεγάλος αθλητής. Όταν όμως είδε την άνοδο της εγκληματικότητας, ένιωσε πως κάτι έπρεπε να κάνει για αυτό και έτσι έγινε σούπερ ήρωας που πολεμά χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρισμό.

Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς και πότε θα κάνει πρεμιέρα, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες!

 

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar