Μετά την είδηση ότι ο Daniel Craig που υποδυόταν τον James Bond στις τελευταίες τέσσερις ταινίες, δεν επιθυμεί πλέον να επιστρέψει ξανά στο ρόλο του γνωστού πράκτορα απορρίπτοντας μάλιστα σημαντική προσφορά για τις δύο επόμενες ταινίες, όπως δείχνουν τα πράγματα το franchise χάνει και τον ίδιο του τον σκηνοθέτη.

Ο λόγος για τον Sam Mendes που είχε σκηνοθετήσει τα τελευταία «Skyfall» και «Spectre«, τις δύο δηλαδή πιο πετυχημένες εισπρακτικά ταινίες ολόκληρης της σειράς, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξη του πως: «Ήταν μια απίστευτη περιπέτεια, μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο της. Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα για κάποιον άλλον να αναλάβει«.

O James Bond xanei kai ton skinotheti tou!

Χωρίς λοιπόν βασικό πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, τα studio όπως δείχνουν τα πράγματα θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε ένα ακόμη reboot του πράκτορα 007. Το ποιους θα διαλέξει ως αντικαταστάτες του Craig και Mendes έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αν και για τη θέση του Bond έχουν ακουστεί ήδη ονόματα, με τους Tom Hiddleston (Loki) να είναι στη πρώτη σειρά της λίστας αφού άρεσε στη μίνι σειρά «The Night Manager» όπου υποδυόταν έναν διπλό πράκτορα. Πέρα όμως από τον Hiddleston, έχει ακουστεί και το όνομα του Jamie Bell (The Adventures of Tintin, King Kong) για τον ρόλο. Το μέλλον θα δείξει!

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Διαβάστε επίσης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar