Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως η ημερομηνία προβολής του πολυαναμενόμενου sequel της ταινίας Avatar θα καθυστερούσε και άλλο, χωρίς να γίνεται ανακοίνωση για ποια ημερομηνία μεταφέρεται και μέχρι τότε δεν είχαμε ακούσει κανένα νέο. Τη σιωπή έρχεται να σπάσει ο δημιουργός της ταινίας James Cameron, ο οποίος στην ομιλία του στο CinemaCon ανακοίνωσε πως δεν θα κυκλοφορήσει ένα ή δύο, αλλά τέσσερα sequel του Avatar και κυριολεκτικά τους τρέλανε όλους.

Ο Cameron εξήγησε πως ήθελε να μοιράσει την ιστορία που έχει σκεφτεί με τους συνεργάτες του σε περισσότερες ταινίες, επειδή αν τα περιόριζαν όλα μόνο σε μία τότε θα μιλάγαμε για μία υπερβολή. Επίσης, δήλωσε πως βλέπει το Avatar ως ένα τεράστιο κινηματογραφικό project, με την κάθε ταινία να αποτελεί ένα μεμονωμένο μέρος του ίδιου σύμπαντος.  Έτσι λοιπόν αφού πήρε και την έγκριση από την Century Fox, είναι επίσημο πως στο μέλλον πρόκειται να δούμε τέσσερις νέες συνέχειες του Avatar. Τώρα όσον αφορά τις ημερομηνίες, ο Cameron ανακοίνωσε πως τα τέσσερα sequel θα προβληθούν το 2018, 2020, 2022 και 2023 αντίστοιχα και λογικά θα στοχεύουν για τον μήνα Δεκέμβρη που αποτελεί και τον πιο εμπορικό του χρόνου.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το πρώτο Avatar αποτελεί την πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών, έχοντας έσοδα 2.7$ δις, η απόφαση αυτή της Fox και του Cameron να βγάλουν τέσσερις ταινίες ακούγεται απόλυτα λογική. Το θέμα είναι οι νέες ταινίες να είναι το ίδιο ποιοτικές με την πρώτη..

Ο James Cameron ανακοινώνει 4 sequel του Avatar!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar