Ο Jared Leto έρχεται στο Blade Runner 2!

0
Ο Jared Leto έρχεται στο Blade Runner 2!

Όταν ένας ηθοποιός αποκτά ξαφνικά μεγάλη δημοσιότητα, είναι απόλυτα λογικό να τον βλέπουμε σε όλο και περισσότερες και μεγάλες ταινίες. Ο λόγος για τον Jared Leto που μετά την κατάκτηση του πρώτου του Όσκαρ για την ταινία Dallas Buyers Club, τον είδαμε να αποκτά και τον ρόλο του Joker στο Suicide Squad και όπως δείχνουν τα πράγματα θα εμφανιστεί και στο πολυαναμενόμενο sequel του Blade Runner!

Με τον ηθοποιό γενικά να έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε αρκετά δύσκολους και διαφορετικούς κάθε φορά ρόλους, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί στο Blade Runner 2. Τα μόνα πράγματα που γνωρίζουμε για την ταινία μέχρι στιγμής είναι πως θα διαδραματίζεται αρκετές δεκαετίες μετά το πρώτο φιλμ του 1982 και πως θα σκηνοθετηθεί από τον Denis Villeneuve (Sicario), ενώ ο Ridley Scott θα επιστρέψει μόνο ως παραγωγός.

Ο Jared Leto έρχεται στο Blade Runner 2!

Ότι ρόλο πάντως να έχει ο Leto, το γεγονός ότι θα εμφανιστεί στην ταινία μαζί με τους Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright και Mackenzie Davis, αποτελεί μεγάλο ενδιαφέρον. Το Blade Runner 2 θα προβληθεί στις 6 Οκτωβρίου του 2017!

 

Μπες στη Facebook παρέα μας!

Σου άρεσε; Κοινοποίησε το!
Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar
wpDiscuz