Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Πριν λίγες μέρες μπορεί να είδαμε το πολυαναμενόμενο trailer της Season 7 του Walking Dead, αλλά δεν μας έδωσε κανένα στοιχείο για τον ποιον χαρακτήρα σκότωσε τελικά ο Negan στο φινάλε της έκτης. Παρόλα αυτά ο ηθοποιός Jeffrey Dean Morgan που υποδύεται τον μεγάλο κακό, αποκάλυψε τρεις χαρακτήρες δεν ήταν θύμα του.

Για την ακρίβεια ο Morgan βρέθηκε στο φεστιβάλ Comic-Con μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Steven Yeun (Glenn Rhee), Norman Reedus (Daryl Dixon) και Andrew Lincoln (Rick Grimes) και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αυτός που σκοτώνει βρίσκεται εδώ μαζί μας, εκείνος απάντησε χαμογελώντας «no one sitting here».

Ο Jeffrey Dean Morgan αποκάλυψε ποιους χαρακτήρες δεν σκοτώνει στο Walking Dead!

Φυσικά με αυτήν την απάντηση δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, καθώς ο ηθοποιός μπορεί να αστειεύτηκε και αν δεν απάνταγε καθόλου και έμενε σιωπηλός μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν πως όντως σκοτώνει έναν από τους τρεις. Οπότε οι φήμες και οι θεωρίες των φαν ότι μάλλον ο χαρακτήρας που σκοτώνει μπορεί να είναι ο Glenn ή ο Daryl παραμένουν ως έχουν, με τον Rick να μην υπάρχει περίπτωση να είναι το θύμα, καθώς ο δημιουργός του comic Robert Kirkman είχε δηλώσει παλαιότερα ότι δεν είναι αυτός!

Όπως και να χει, στις 23 Οκτωβρίου που θα κάνει πρεμιέρα η έβδομη season, θα μάθουμε τελικά τι θα συμβεί!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar