Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μπορεί γενικά να τον έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει για τις απίστευτες και εκκεντρικές ερμηνείες του σε κωμωδίες, αλλά ο Jim Carrey έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πως είναι ικανός να υποδυθεί και δραματικούς ρόλους, με τις ταινίες «The Truman Show«, «The Majestic» και «The Number 23» να αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Τα πράγματα όμως φαίνεται να αλλάζουν για τον γνωστό κωμικό, καθώς σύμφωνα με το site «The Hollywood Reporter» ο Carrey έκλεισε συμφωνία συμμετοχής στη νέα ταινία τρόμου του σκηνοθέτη Eli Roth με τίτλο «Aleister Arcane». Η ταινία θα βασίζεται στο ομότιτλο comic και θα εξιστορεί την περιπέτεια του παρουσιαστή καιρού Aleister Green (Carrey), ο οποίος αποφασίζει να γυρίζει στη πατρίδα του και να γίνει οικοδεσπότης ενός νέου μεταμεσονύχτιου σόου τρόμου, υιοθετώντας την περσόνα του επιστήμονα Aleister Arcane. Ένα τραγικό περιστατικό όμως με δύο παιδιά θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Ο Jim Carrey επιστρέφει σε νέα ταινία τρόμου!

Με την τελευταία του ταινία να είναι η κωμωδία «Ο Ηλίθιος και Πανηλίθιος 2» που προβλήθηκε το 2014, ο Carrey όπως δείχνουν τα πράγματα θέλει η καριέρα του να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, καθώς πέρα όμως από το Aleister Arcane, θα συμμετάσχει και σε άλλες δύο ταινίες που επίσης θα έχει δραματικούς ρόλους. Ο λόγος για το αστυνομικό θρίλερ «True Crimes» του Έλληνα σκηνοθέτη Αλέξανδρου Αβρανά και το επίσης φιλμ τρόμου «The Bad Batch» που θα συμπρωταγωνιστεί με τους Jason Momoa και Keanu Reeves!

Ο Jim Carrey επιστρέφει σε νέα ταινία τρόμου!
O Jim Carrey στην ταινία «True Crimes»

Τα «True Crimes» και «The Bad Batch» θα προβληθούν μέσα στο 2016, ενώ για το «Aleister Arcane» ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής!

 

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar