Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ανακοινώθηκε πως ο οσκαρικός J.K Simmons θα υποδυθεί τον Υπαστυνόμο Gordon της Gothan City για την ταινία Justice League. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα είχε δηλώσει πως θα ξεκινούσε εντατική προπόνηση για να προετοιμαστεί για τον ρόλο και ότι θα άφηνε φυσικά και το χαρακτηριστικό μουστάκι του χαρακτήρα. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, ο 61χρονος Simmons όχι μόνο τήρησε την υπόσχεση του, αλλά κατάφερε να γίνει τόσο τούμπανο που μέχρι και οι Batman και Superman δεν θα τολμούσαν να του φέρουν αντίρρηση.

Και επειδή πολλοί μπορούν να μιλήσουν για photoshop, οι φωτογραφίες προέρχονται από τον επαγγελματία γυμναστή Aaron V. Williamson, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει ηθοποιούς όπως τους Zac Efron, Sylvester Stallone, Dwayne Johnson κα, και τους βοηθά να αποκτήσουν το σώμα που θέλουν για τις ανάγκες ταινιών. Με τον Simmons είχε συνεργαστεί ξανά και στο Terminator Genisys και όπως βλέπουμε οι προσπάθειες του αποδίδουν και με το παραπάνω.

Το πρώτο από τα δύο μέρη του Justice League θα προβληθεί τον Νοέμβριο του 2017 και μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, μένει να δούμε πόσο ακόμα θα φουσκώσει ο Simmons!

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar