Πριν από λίγες μέρες ο Ben Affleck «aka Batman» μας είχε ενημερώσει πως ο αντιήρωας της DC θα κάνει την εμφάνιση του στην ερχόμενη ταινία Justice League και λίγο αργότερα μάθαμε πως ο χαρακτήρας θα είναι ο κεντρικός κακός στην solo ταινία Batman. Το μόνο που έμενε να μάθουμε είναι ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Deathstroke, κάτι το οποίο έγινε κιόλας γνωστό!

Η είδηση ήρθε από άρθρο της The Wall Street Journal που αναφέρει πως ο ηθοποιός Joe Manganiello (True Blood, Magic Mike XXL) θα είναι εκείνος που θα υποδυθεί τον χαρακτήρα Slade Wilson, αν και όπως το site αναφέρει πως ο χαρακτήρας έγινε επίσημο πως θα εμφανιστεί μόνο στην solo ταινία Batman και όχι στο Justice League. Ίσως στο Justice League ο Deathstroke να κάνει cameo εμφάνιση και να μην έχει κεντρικό ρόλο στην ταινία.

Η ταινία Justice League θα προβληθεί στις 17 Νοεμβρίου του 2017, ενώ η ταινία Batman δεν έχει αποκτήσει ακόμα ημερομηνία προβολής!

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!