Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Μπορεί όταν προβλήθηκε το 2013 το Pacific Rim, που είχε πρωταγωνιστές τεράστια ρομπότ να αντιμετωπίζουν τεράστια εξωγήινα πλάσματα, όλοι να θεωρούσαμε πως θα ήταν θέμα χρόνου μέχρι να ανακοινωθεί το sequel του, αλλά δυστυχώς παρουσιάστηκαν προβλήματα. Σιγά-σιγά όμως το Pacific Rim 2 άρχισε να παίρνει το πράσινο φως και σήμερα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην υλοποίηση του, καθώς βρέθηκε ο νέος πρωταγωνιστής που δεν είναι άλλος από τον ανερχόμενο ηθοποιό John Boyega που απολαύσαμε πρόσφατα στο Star Wars: The Force Awakens.

Ο Boyega που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Star Wars, θα υποδυθεί τον γιο του χαρακτήρα Stacker Pentecost που υποδυόταν ο Idris Elba και η αλήθεια είναι πως αποτελεί τη καλύτερη επιλογή για το ρόλο, καθώς ο ηθοποιός είναι ικανός να συνδυάσει τη δράση με το χιούμορ που είναι τα στοιχεία του Pacific Rim.

Ο John Boyeda είναι ο νέος πρωταγωνιστής του Pacific Rim 2!

Το νέο φιλμ θα έχει την ονομασία «Pacific Rim: Maelstrom» και θα ακολουθεί τα γεγονότα του πρώτου μέρους, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αν οι Charlie Hunnam και Rinko Kikuchi θα επιστρέψουν στο φιλμ. Επίσης, ο δημιουργός του franchise Guillermo del Toro θα επιστρέψει μόνο ως σεναριογράφος και παραγωγός, καθώς τη θέση του σκηνοθέτη θα την αναλάβει ο Steven S. DeKnight, που είχε βάλει το χεράκι του στη πετυχημένη σειρά Daredevil.

Ο John Boyeda είναι ο νέος πρωταγωνιστής του Pacific Rim 2!

Ημερομηνία προβολής για το Pacific Rim: Maelstrom δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Ο κινηματογράφος αποτελεί παρελθόν από το fomo.gr. Αριστερά από το κείμενο θα βρείτε τους τελευταίους χρήσιμους οδηγούς τεχνολογίας μας.

Newsletter

Με την εγγραφή σας θα δέχεστε κάθε Τετάρτη στις 12:00 όλους τους νέους οδηγούς τεχνολογίας της εβδομάδας στο email σας.

Μένει ακόμη ένα βήμα! Ανοίξτε το email που σας στείλαμε και πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Κάτι πήγε στραβά.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Λειβαδάρος και όπως καταλάβατε είμαι καμένος με τις ταινίες. Από πολύ μικρός ξεκίνησα να πηγαίνω στον κινηματογράφο και γενικά να βλέπω ταινίες, με αποτέλεσμα να αποκτήσω μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτές και για το είδος. Αυτή την αγάπη θα προσπαθήσω να μοιραστώ με εσάς και όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Hollywood!

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχολίασε πρώτος!

Ενημέρωση για
avatar